Yurtsever ve Katar ailelerinin mutlu günü

Vanlı doktor Ulaş Yurtsever ile Avukat Deniz Katar görkemli düğünle dünya evine girdi.

Van Haberleri 16.10.2023 17:55:00 0
Yurtsever ve Katar ailelerinin mutlu günü
Tarih: 16.10.2023 17:55 Güncelleme: 16.10.2023 17:57

Van eşrafından Gravi aşireti mensubu Aydın Yurtsever'in oğlu, doktor Ulaş Yurtsever ile İstanbul'da avukatlık ve arabuluculuk hizmeti yapan aslen Bitlis - Tatvanlı Deniz Katar çifti uzun süredir sürdürdükleri birlikteliklerini resmiyete döküp nikahla taçlandırdı. Van Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğün törenine siyasi partilerden, STK'lara; bürokratından, iş dünyasından sayısız davetli katıldı. Çalınan Kürtçe ve Türkçe müzikler eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar halaylar çekilip eğlenildi.

Damadın Babası Aydın Yurtsever, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Bugün çok mutlu bir güne tanıklık ve şahitlik ediyoruz. Böylesi güzel bir günde dostlarımız, akrabalarımız, arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimiz birbirini görmüş, beğenmiş, sevmiş. Bize de mutluluklarına ortak olmak ve bu güzelliği paylaşmak düşer. Kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yaşamları boyunca zor şartlarda ve her koşulda dayanışma içinde olsunlar. Yuvanın kıymetini bilsinler. Düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan, uzaktan, yakından bu merasime iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Damadın kardeşi diyetisyen Onurcan Yurtsever ise, özel günlerin dost ve akrabalarla anlam kazandığını belirterek, "Aylardır tatlı bir telaşın ve koşuşturmanın içerisindeydik. Serin bir sonbahar akşamında güzel bir düğünle bu özel an'a tanıklık ettik. Tabi abimle İstanbul'da son birkaç yıldır ev arkadaşlığı da yaptık. Hem bir ev arkadaşının hem de bir abinin bu mutlu gününde yanında olmak ayrıca gurur verici. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum, konuklarımıza da çok teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadılar" dedi.

Düğün, takı merasimiyle son buldu. 


 

Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Yurtsever Katar ailelerinin mutlu
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °