Yerel Seçimler İçin Van Saray'da Güç Birliği: İrfan Gülaçar'dan Destek Çalışması

Yerel seçimler için Van'ın Saray ilçesinde güç Birliği. AK Parti adayları halka ulaşıyor.

Van Haberleri 1.03.2024 09:25:00 0
Yerel Seçimler İçin Van Saray
Tarih: 01.03.2024 09:25 Güncelleme: 01.03.2024 14:14

Saray Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan İrfan Gülaçar, Saray Belediye Başkan Adayı Gösterilen Mehmet Çelebi'ye destek vermek için sahaya indi. 

31 Mart 2024 yerel seçimleri arefesinde resmi aday Mehmet Çelebi'ye destek vermek amacıyla sahaya inen Aday Adayı Gülaçar, halkla buluşarak oylarını istedi.

GÜÇLÜ BİR YEREL YÖNETİM İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

AK Parti'nin Saray ilçesinde belediye başkan adaylığı için sahada olan İrfan Gülaçar, partililer ve vatandaşlarla iç içe bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Mehmet Çelebi'nin başkanlığında bölge halkına hizmet götürme hedefiyle yürütülen kampanyanın, tüm vatandaşlara ulaşması için çaba gösteriliyor.

“HALKIMIZDAN GÜÇLÜ BİR DESTEK BEKLİYORUZ”

İrfan Gülaçar, AK belediyeciliğin Van'ın dört bir yanına ulaştırılması amacıyla halk arasında yoğun bir çaba içinde olduğunu belirtti. Parti içerisindeki birlik ve beraberliğin altını çizen Gülaçar, "Biz dava insanıyız, menfaat peşinde değiliz. Bizim için asıl olan halka hizmettir" ifadesini kullandı. Hedeflerinin, Türkiye'nin önderliğinde Van'ı daha iyi noktalara taşımak olduğunu vurgulayan Gülaçar, yerel seçimlerde halkın güçlü desteğini beklediklerini söyledi. Büyükşehir ve tüm ilçeleri kazanmanın umudunu taşıdıklarını dile getirdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °
Perşembe 16.5 ° / 9.2 °