Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Şabu: Milli Görüş'ü daha güçlü hale getireceğiz

Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanlığı'na atanan ve görevine başlayan Başkan Şabu, yaptığı açıklamada, Milli Görüş siyasetini Van'da daha güçlü hale getireceklerini söyledi.

Van Haberleri 10.10.2023 13:42:00 0
Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Şabu: Milli Görüş
Tarih: 10.10.2023 13:43

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi, Göksel Yarız'dan boşalan Van İl Başkanlığı'na tecrübeli siyasetçi Naif Şabu'yu atadı. Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Van İl Başkanlığı'na atanan ve görevine başlayan Başkan Şabu, yaptığı açıklamada, Milli Görüş siyasetini Van'da daha güçlü hale getireceklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Göksel Yarız'ın görevi bırakmasının ardından bir süre boş kalan il başkanlığı görevine Van'da tanınan ve tecrübeli olan siyasetçi Naif Şabu atandı. Atama belgesini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'dan alan Şabu, ayağının tozuyla Van'a geldi.

Aktif siyaset hayatına Milli Selamet Partisi'nde başlayan, daha sonra 1983 yılında Refah Partisi'nde siyasete devam eden Başkan Şabu, Fazilet Partisi ve AK Parti'de çeşitli görevlerde bulundu.

2013-2018 Ak Parti Tuşba İlçe Kurucu Başkanlığı görevini üstlenen, yaklaşık 40 yıllık siyasi tecrübe ve birikimiyle önemli işlere imza atan Başkan Şabu, uzun süredir Kadim Aşiretler Federasyonu'nda da görev yapıyor.

"PARTİMİZE, YENİ ÜYELERİ KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Atamasının ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Van İl Başkanı Naif Şabu, "Yeniden Refah Partimizin bize olan teveccüh ve güvenine layık olmaya çalışacağız. İnşallah Milli Görüş'ün kalesi olan Van'ı, bundan böyle de Milli Görüşçülerin rahatlıkla hizmet edebileceği, siyaset yapabileceği bir mekân haline getireceğiz. Şuan da yeni parti binası için yer arayışımız sürüyor. Sık sık basınla bir araya gelerek, partimizin çalışmalarını anlatacağız. Bu çalışmaları Van halkına duyuracağız. Yeni üyeleri partiye kazandırmak için gece- gündüz çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Milli Görüş siyasetini Van'da daha güçlü hale getireceğiz. Partimizin bu anlamda halkımıza çok canlı bir şekilde yaklaşacağına inanıyorum. Kentimizin sorunlarını gündeme getirerek çözüm bulmasına katkı sunacağız. Zaman zaman rutin basın açıklamaları düzenleyerek, kentte yaşanan sorunları gündeme taşıyacağız. Bu görevin bana tevdi edilmesinden dolayı birçok kişi arayarak tebrik etti. Yoğunluktan dolayı bazılarının telefonlarına bakamamış olabiliriz. Bundan dolayı haklarını helal etsinler. Mümkün mertebe herkese geri dönüş sağlıyoruz. Parti binamızın yerini bulduktan sonra bütün hemşehrilerimizle parti binamızda bir araya geleceğiz. Milli Görüş'ün Van'da daha iyi bir noktaya gelmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" ifadelerini kullandı.


 

Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi


Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °
Perşembe 17.2 ° / 9.7 °