Vanspor'lu Metican haftanın onbirinde

Pazar günü deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta, Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup eden Vanspor'da takımını galibiyete taşıyan golü atan Metican Cici, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

Spor Haberleri 15.02.2024 14:46:00 0
Vanspor
Tarih: 15.02.2024 14:46 Güncelleme: 15.02.2024 15:33

Pazar günü deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştüğü maçta, Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup eden Vanspor'da 67. dakikada oyuna girerek, başarılı bir performans ortaya koyan ve takımını galibiyete taşıyan golü atan Metican Cici, 'Haftanın En İyi Onbiri'nde yer almayı başardı.

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, ikinci devrenin altıncı maçında Pazar günü deplasmanda karşılaştığı ve 1-0 geriye düştü maçta, 90+3. dakikada Sinan Kurumuş, 90+6. dakikada ise Metican Cici'nin kaydettiği gollerle Zonguldak Kömürspor'u 2-1 mağlup ederek, puanını 50'ye çıkardı.

Ligdeki on beşinci galibiyetini Zonguldak Kömürspor karşısında alan Van temsilcisi 50 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Ligin ikinci yarısına Bucaspor karşısında aldığı galibiyetle başlayan Van temsilcisi, bu çıkışını Adıyaman FK ve Serik Belediyespor karşısında da sürdürmüştü.

İkinci devrenin dördüncü hafta maçında deplasmanda karşılaştığı ve 2-0 geriye düştüğü maçta Kırşehir Futbol Spor Kulübü ile 2-2 berabere kalan Van temsilcisi, beşinci hafta maçında sahasında konuk ettiği Kırklarelispor'u 2-0'la geçmişti.

Pazar günü ise ligin 25. Hafta maçında Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Van temsilcisi, 1-0 geriye düştü maçta rakibini 2-1 mağlup ederek önemli 3 puanı daha hanesine yazdırmıştı.

Bu kapsamda sosyal medyada birçok kişinin değerlendirmesi alınarak hazırlanan 'Haftanın En İyi Onbiri' açıklandı. Sosyal medyada TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, son haftanın en başarılı on bir sporcusu belirlendi.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu belirlenen onbirde, Vanspor'da, Zonguldak Kömürspor karşısında üstün bir performans ortaya koyan ve takımına galibiyeti getiren Metincan Cici de yer aldı.

Sporseverlerin de değerlendirmesi sonucu ile belirlenen onbirde, Vanspor'dan Metincan Cici, Bucaspor'dan Ömer Şişmanoğlu, 1461 Trabzon FK'dan Atabey Çiçek, Karacabey Belediyespor'dan Ersel Aslıyüksek, Burak Karapınar, Serik Belediyespor'dan Ethem Erboğa, Beyoğlu Yeni Çarşı'dan Mutlu Güler, Esenler Erokspor'dan Maksut Taşkıran, Serdar Cansu, Kırklarelispor'dan Erdinç Pekgöz ve Bursaspor'dan Deniz Aydın yer alan isimler oldu.


Anahtar Kelimeler: Vanspor' Metican haftanın onbirinde
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °