Vanspor yeni teknik direktörle prensipte anlaştı

Vanspor Futbol Kulübü, Mustafa Sarıgül’ün istifasından sonra yeni teknik direktör arayışına girdi. Vanspor AS Başkanı Erol Temel, yeni teknik direktörle prensipte anlaştıklarını söyledi.

Spor Haberleri 16.11.2023 18:23:00 0
Vanspor yeni teknik direktörle prensipte anlaştı
Tarih: 16.11.2023 18:23 Güncelleme: 16.11.2023 18:28

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 28 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Sarıgül'le yollarını ayırma kararı almıştı. Kırmızı-siyahlılarda yeni teknik direktörle prensipte anlaşıldı.

Vanspor’da takımın başına kimin geçeceği merak konusu olurken, Vanspor AS Başkanı Erol Temel flaş bir açıklama yaptı. Van TV’ye konuk olan Temel, yeni teknik adamın cumartesi günü maçın ardından takımın başına geçeceğini açıkladı.

Bir haftadır gündemin Vanspor olduğunu belirten Başkan Erol Temel, “Biz Mustafa Sarıgül ile devam etmek istiyorduk ama hoca kendi isteğiyle ayrıldı. Yönetim ve takımda herhangi bir sorunumuz yok. Yüksek bütçeli takımlarla mücadele etmemize rağmen yine zirveyi zorlamaya devam ediyoruz. Bu camiada nice yönetimeler ve teknik adamlar geldi geçti. Yeni teknik direktörümüzle de prensipte anlaştık. Cumartesi günü Vanspor maçını izleyecek ve Allah nasip ederse görevinin başına geçecektir” dedi.


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °