Vanspor, Başkent Devi Ankaraspor Karşısında Telafi Peşinde

Başkent Devi Ankaraspor'a gözdağı veren Vanspor Çarşamba günkü maç için kapışmaya hazır!

Spor Haberleri 30.03.2024 21:13:00 0
Vanspor, Başkent Devi Ankaraspor Karşısında Telafi Peşinde
Tarih: 30.03.2024 21:13 Güncelleme: 01.04.2024 14:32

Vanspor'da Ankaraspor maçı hazırlıkları hız kesmiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, sahasında güçlü rakibi Ankaraspor ile yapacağı maç için yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Vanspor, hafta içinde yarın yapılacak olan seçim nedeniyle Çarşamba günü oynanacak maça odaklanmış durumda. Ekip, Karacabey Belediyespor maçında yaşanan puan kaybını Ankaraspor karşısında telafi etmeyi hedefliyor.

VANSPOR PUAN KAYBINI ANKARASPOR KARŞISINDA TELAFİ ETMEK İSTİYOR

Geçen hafta deplasmanda Karacabey Belediyespor ile 2-2 berabere kalan Vanspor, 32. hafta mücadelesinde 63 puan ve +19 averaj ile üçüncü sırada yer alarak güçlü bir konuma sahip. Takım, sezon boyunca göstermiş olduğu performansı Çarşamba günkü kritik maçta da sergileyerek üç puan arayışında olacak. 53 puanla altıncı sırada bulunan Ankaraspor ise, Vanspor için ciddi bir rakip teşkil ediyor ve mücadelede tansiyonun yüksek olması bekleniyor.

ÜMİT BOZKURT'UN EKİBİ GALİBİYET SERİSİNE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Ümit Bozkurt yönetimindeki Vanspor, Ankaraspor maçının hazırlıklarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdürüyor. Sezonun ikinci yarısında sergilediği etkili performansı yine göstermek isteyen Van ekibi, galibiyet serisini sürdürmek niyetinde. Vanspor'un tek hedefi Çarşamba günü saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda gerçekleşecek maçta galibiyet alarak, ligdeki konumunu daha da sağlamlaştırmak.

LİGDE DİĞER KRİTİK KARŞILAŞMALAR

Lider Esenler Erokspor evinde Beyoğlu Yeni Çarşı'yı ağırlarken, ikinci sıradaki Bucaspor deplasmanda Kırklarelispor ile mücadele edecek. Diğer takımlar da kendi maçlarında puan mücadelesi verirken, Serik Belediyespor bu haftayı BAY geçiriyor. Maç sonuçları, liderlik koltuğundan alt sıralara kadar lig tablosunu yakından etkileyecek ve kalan haftalar için belirleyici olacak.

Vanspor ve Ankaraspor arasındaki heyecan dolu mücadele, futbol severlerin gözünü Çarşamba gününe çevirmesine neden oluyor. Her iki takım da bu kritik maçta kazanmak için sahada varını yoğunu ortaya koyacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °