Vanlı Hayırsever Ustanın Annesi Adına Hediyesi: Minik Kalplere Kur'an Kursu

Annesinin anısına 4-6 yaş arası Kuran Kursu açan Vanlı usta gönlüyle göz doldurdu.

Van Haberleri 5.03.2024 12:37:00 0
Vanlı Hayırsever Ustanın Annesi Adına Hediyesi: Minik Kalplere Kur
Tarih: 05.03.2024 12:37 Güncelleme: 05.03.2024 13:52

Tuşba'da Hayırsever Ustanın Anlamlı Jest. Van'ın Tuşba ilçesinde sevilen bir oto sanayi ustası olan Sinan Bozkurt, vefat eden annesi Vesile Bozkurt'u anmak için örnek bir davranışta bulundu. Bozkurt, toplumun en küçük üyeleri olan 4-6 yaş arası çocuklar için bir Kur'an Kursu yaptırarak eğitim alanında faydalı bir eser bırakmış oldu.

AÇILIŞA VAN İL MÜFTÜSÜNDEN TAM DESTEK

Gerçekleştirilen açılış töreni, bölgenin tanınmış isimlerini de bir araya getirdi. İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Tuşba Kaymakamı Furkan Duman ve İlçe Müftüsü Dr. Emrah Demirtaş göstermiş oldukları ilgiyle bu anlamlı günü taçlandırdılar. Sinan Bozkurt'un toplum için gösterdiği örnek davranışa minnettarlıklarını ifade ettiler ve merhum annesi için dualar ettiler.

 

KÜÇÜK YÜREKLER KUR'AN IŞIĞINDA BULUŞTU

Açılış konuşmalarının ardından, kursa katılan minik öğrenciler tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti, Hadis-i Şerif okumaları ve şiirler seslendirildi. Öğrencilerin oluşturduğu ilahi korosu, yaptıkları gösterilerle etkinliğin manevi atmosferini yükseltti. Hayırsever oto sanayi ustası Sinan Bozkurt'a, sunduğu değerli hizmet için plaket ile teşekkür edildi, böylesine anlamlı bir projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından ötürü taktir topladı.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °