Van'ın Güvenliğine Yeni Kaptan: Murat Mutlu Görevine Başladı!

Van'a atanan yeni Emniyet Müdürü Murat Mutlu görevine başladı.

Van Haberleri 8.03.2024 14:05:37 0
Van
Tarih: 08.03.2024 14:05

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Murat Mutlu, resmi olarak görevine adım attı.

Son dönemde gerçekleştirilen resmi atamalar arasında Van İl Emniyet Müdürü değişimi öne çıkıyor. Murat Mutlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla verilen atama kararı ile yeni görevini übernehmen etti.

DEVİR TESLİM TÖRENİ İLE GÖREVE BAŞLADI

Murat Mutlu, Van'a varışının ardından bir önceki il emniyet müdürü Atanur Aydın'dan görevi devraldı. Yapılan törenin ardından resmi görevine başlayan Mutlu, Van'da huzur ve güven ortamını sağlamak için çalışmalarına hemen başladı.

YENİ MÜDÜRDEN İLK ZİYARETLER

Emniyet Müdürlüğü görevini üstlenen Murat Mutlu, ilk olarak İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve 2 Nisan Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Mutlu, ziyaretlerinde emniyet mensuplarıyla bir araya gelerek, iletişim ve koordinasyonun güçlendirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulundu.

MURAT MUTLU'NUN PROFİLİ

1974 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde doğan Murat Mutlu, polislik kariyerine İstanbul'da başladı. Polis Akademisi'nden mezun olan Mutlu, 2006'da Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı. Uzmanlık alanında gösterdiği başarılarla 70 maaş ikramiye ve 40'a yakın takdirname ödülüne layık görüldü. Mutlu'nun kariyerindeki bu özel başarılar, Van'a atandığı yeni görevi için de umut verici bir özgeçmiş ortaya koyuyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °