Van'daki Eğlence Alanında Dehşet: Gençlerin Bıçaklı Kavgası Kan Aktı!

Van İskele'deki lunaparkta gençlerin bıçaklı kavgası kanlı bitti: 1 yaralı.

Van Haberleri 10.04.2024 21:16:00 0
Van
Tarih: 10.04.2024 21:16 Güncelleme: 15.04.2024 15:29

 Çocuk kavgası kanlı sonla bitti.

Van'ın Tuşba İlçesi'nde bulunan bir lunaparkta, çocukların oyun sırasında yer kapma kavgası, korkunç bir olaya sahne oldu. Kavganın büyümesiyle birlikte çıkan bıçaklı arbedede bir kişi ağır yaralandı ve acil olarak hastaneye sevk edildi.

OLAY YERİNE POLİS VE AMBULANS SEVK EDİLDİ

Meydana gelen üzücü olay, saat 17:00 sıralarında İskele sahilindeki lunaparkta yaşandı. İki grup arasında oyun alanında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve bıçakların kullanıldığı olayda bir gencin yaralanmasına yol açtı. Çevreden yetkililere yapılan ihbar üzerine hızla harekete geçen polis ve ambulans ekipleri, olay yerine ulaştı. Yaralı genç, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Van Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşındı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Kavgaya karıştığı belirtilen şahıslar gözaltına alındı ve olay yerindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı ve polisin olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaları sürüyor. Van'da ailelerin ve çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla ziyaret ettiği lunaparktaki bu tür olayların endişe yarattığı ve yetkililerin konu ile ilgili ek tedbirler alması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °