Van’da kaybolan adam ölü halde bulundu!

Van’ın Çatak ilçesinde kaybolan Aydın Bozdemir'den haber alınamayınca her yerde aranıyordu. Köylüler ve Jandarma ekiplerinin arama çalışmaları sonucu Bozdemir, ölü halde bulundu.

Van Haberleri 20.10.2023 16:36:00 0
Van’da kaybolan adam ölü halde bulundu!
Tarih: 20.10.2023 16:37

İddialara göre, dün öğle saatlerinde Van'ın Çatak ilçesine bağlı Karakavak Köyündeki evinden ayrılan 53 yaşlarındaki Aydın Bozdemir’den bir daha haber alınamadı. Endişelenen eşi, köylülere haber verdi. Yapılan tüm aramalara rağmen sonuç alınamayınca jandarmaya haber verildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu Bozdemir’in cansız bedenine ulaşıldı.

Çatak ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Karakavak Köyünde yaşayan Aydın Bozdemir, öğle saatlerinde evinden çıktı ancak bir daha geri dönmedi. Endişeye kapılan eşi, köy muhtarına ve yakınlarına haber verdi. Köyün etrafını karış karış gezen köy sakinleri daha sonra olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Köye gelen ekipler vatandaşlarla beraber Bozdemir’i arama çalışmalarına başladı.
Van’ın Edremit, İpekyolu, Bahçesaray, Başkale, Çatak, Muradiye, Gevaş, Gürpınar, Özalp ve Saray ilçeleri dikkat! Van’ın Edremit, İpekyolu, Bahçesaray, Başkale, Çatak, Muradiye, Gevaş, Gürpınar, Özalp ve Saray ilçeleri dikkat!

Gecenin geç saatlerine kadar köyün her yerini arayan ekipler sabah devam etmek üzere çalışmalara ara verdi. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan çalışmalar sonucunda, Bozdemir’in cansız bedeni köye yakın bir noktada bulundu.

Acı haberi duyan akraba ve komşular köye akın etti.

Aydın Bozdemir’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Çatak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Taştan düştüğü düşünülen Bozdemir’in ölüm sebebi yapılan otopsi işleminin ardından belli olacak. Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.


 

Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi


 


Anahtar Kelimeler: kaybolan halde bulundu!
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °