Van'da Yeni Evlenecek Çiftlere Büyük Destek: Düğün Salonu Ücretsiz!

Yeni evlenen gençlere Edremit Belediyesi'nden ücretsiz düğün salonu jesti.

Van Haberleri 25.02.2024 16:39:00 0
Van
Tarih: 25.02.2024 16:39 Güncelleme: 26.02.2024 14:36

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Seçim bürosu açılışında konuşan Edremit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Say, yeni evlenen genç çiftlere ücretsiz düğün salonu desteği vereceklerini açıkladı.

EDREMİT BELEDİYESİ'NDEN ANLAMLI PROJE

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, düğün hazırlıkları içinde olan genç çiftlere verilecek olan düğün salonu desteğini duyurdu. Bu destekle, evlenecek çiftler büyük bir yükten kurtarılacak ve düğün organizasyonlarını daha rahat bir şekilde gerçekleştirme imkanı bulacaklar.

 

BAŞKAN SAY'DAN SEÇİM VAADİ

Başkan Say, önümüzdeki 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde görevini sürdürme şansı bulması durumunda genç çiftlere yönelik bu destek sözünü verdi. Evlilik süreçlerinde gençlere yardımcı olmanın önemine değinen Say, projeyi sosyal bir sorumluluk olarak nitelendirdi.

 

DÜĞÜN MASRAFLARINA DESTEK

Yükselen düğün maliyetlerine dikkat çekerek gençlerin ve ailelerinin karşılaştığı ekonomik güçlükleri gündeme getiren İsmail Say, bu girişimiyle büyük bir maddi yükü hafifletmeyi amaçlıyor. Edremit Belediyesi'nin evlilik hazırlığındaki tüm çiftlere düğün salonlarını ücretsiz sağlayacağını belirten Başkan, projenin hayata geçirilmesi durumunda genç çiftlerin düğünlerinin bir parçası olacaklarını ifade etti.

Kaynak: Vangölü TV


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °