Van'da Sağlık Toplantıları

Van İl Sağlık Müdürlüğü kordinesinde kentte sağlık alanında geliştirilmelerin yapılması adına toplantılar düzenlendi.

Sağlık Haberleri 10.11.2023 21:20:00 0
 Van
Tarih: 10.11.2023 21:20 Güncelleme: 12.11.2023 19:34

Van’da sağlık alanında geliştirmelerin yapılması adına yapılan toplantılar kapsamında; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı İstatistik, Analiz ve Raporlama Birimi tarafından Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Ayhan ORUÇ Başkanlığında ve Uzman Gülsüm Uçar eşliğinde Van’da tüm yataklı sağlık tesislerinde görevli TİG işlemleri yetkililerinin katılımı ile TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) konulu eğitim toplantısı düzenlendi.

VAN’DA YENİ SAĞLIK YATIRIMLARI

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun Başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları ve kurumum mühendislerinin katılımıyla İlimize yapılması planlanan Sağlık yatırımlarının son durumları ve ilimizdeki Sağlık tesislerine yapılan revizyonların son durumlarının görüşüldüğü değerlendirme toplantısı yapıldı.

VAN’DA KADIN SAĞLIK HAREKETİ PROJESİ DEVAM EDİYOR

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V.  Dr. Ozan Balcı'nın öncülüğünde yürütülen, Sağlıklı Kadınlar Sağlıklı Nesiller projesinin lansman programı gerçekleştirildi. Proje kapsamında sahada kadınlara aktif olarak kanser taramalar, üreme sağlığı eğitimleri , obezite ve fiziksel aktivite eğitimleri ve bulaşıcı hastalıklar eğitimleri verilmekte saptanan kadınların tedavileri yaptırılmaktadır.


Anahtar Kelimeler: ' Sağlık Toplantıları
Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °