Van'da okullar bugün tatil edildi mi?

İlk ara tatilin ardından okullarda dün yeniden ders zili çaldı. Ancak birçok ilde kar yağışı ve selden dolayı okullar tatil edildi. Peki, Van'da da okullar tatil edildi mi? İşte merak edilen sorunun cevabı haberimizde..

Eğitim Haberleri 21.11.2023 07:08:00 0
Van
Tarih: 21.11.2023 07:08 Güncelleme: 21.11.2023 07:09

21 Kasım Pazartesi (bugün) ilk ara tatil sona erdi ve öğrenciler ders başı yaptı. Ancak ülke genelinde yaşanan kar yağışı, sel ve şiddetli yağmurlar bazı şehirlerde okulların bugün de tatil edilmesine neden oldu. Peki bu illerin arasında Van var mı? Van'da yarın okullar tatil mi?

KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR
Başkale ve Bahçesaray ilçeleri başta olmak üzere yüksek kesimler beyaza büründü. AFAD, Meteoroloji ve Van Valiliğinden yapılan uyarılarda Van merkezde de kar yağışı beklendiği açıkland. Açıklamda, "Gece saatleri itibariyle Van il merkezi dahil bölgemiz genelinde zaman zaman kuvvetli olmak üzere kar yağışı beklenmektedir. Yağışlı sistemin yarın (Salı) akşam saatlerine kadar etkisini sürdüreceği tahmin edilmektedir." ifadelerine yer verildi.

VAN'DA KAR TATİLİ VAR MI?
Saat 06.20'ye kadar  Van ve ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılmazsa eğitim öğretim devam edecek demektir. Şayet bir açıklama yapılırsa haberimiz yapılan açıklama doğrultusunda güncellenecektir.


Anahtar Kelimeler: ' okullar bugün tatil edildi ?
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °