Van’da kadınlar altın takılarını Gazze için bağışladı

Siyonist israil’in Gazze’de işlediği katliamlar her geçen gün artarken toplumun her kesiminden Filistinli Müslümanlara maddi ve manevi destekler de gelmeye devam ediyor.

Van Haberleri 11.11.2023 14:48:00 0
Van’da kadınlar altın takılarını Gazze için bağışladı
Tarih: 11.11.2023 14:48 Güncelleme: 12.11.2023 20:14

Siyonist israil’in Gazze’de işlediği katliamlar her geçen gün artarken toplumun her kesiminden Filistinli Müslümanlara maddi ve manevi destekler de gelmeye devam ediyor. Hayırseverler yaptıkları bağışlarla Gazzelilere destek oluyor. Van’da da duyarlı kadınlar, aralarında biriktirdikleri para ve kendi altın takılarını Umut Kervanı Vakfı aracılığıyla bağışladı.

Van’da 7’den 70’e herkes Gazze’ye yönelik maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor. İşgal rejiminin saldırıları sonucu büyük bir mağduriyet yaşayan Filistinlilere yönelik yardımda bulunmak isteyen hayırseverler Van Umut Kervanı aracılığıyla bağış yapıyor. Çocuklar kumbaralarındaki paraları, kadınlar ise altın takılarını bağışlayarak Gazze’ye destek oldu.

Yaşanan mağduriyete kayıtsız kalmayan Vanlı kadınlar, altın takılarının yanı sıra kendi aralarında para toplayarak bağış yaptı. Küçük yaşta Kudüs sevdasını kalbinde yaşayan çocuklar da kumbaralarındaki paraları bağışladı. İsmini vermek istemeyen hayırseverler, yardımlarını araştırmacı-yazar Levent Dalgın aracılığıyla Umut Kervanı’na teslim etti.

Bağışları teslim alan Van Umut Kervanı Başkanı Sedat Vatan, hayırseverlere gösterdikleri bu anlamlı yardımdan dolayı teşekkür ederek, “Umut Kervanı olarak Gazze'de yaşayan kardeşlerimize 7 ekimden bu yana insani yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu konuda tüm duyarlı kardeşlerimizden Gazze'ye desteklerini devam ettirmelerini istiyoruz” dedi.


Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °