Van'da Gazzeli şehidler için dua edildi

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanlığı merkez ilçe teşkilatları sabah namazında bir araya gelerek Filistin için dua etti.

Van Haberleri 26.11.2023 20:54:00 0
Van
Tarih: 26.11.2023 20:54 Güncelleme: 27.11.2023 15:46

HÜDA PAR Van İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçe teşkilatları, sabah namazında buluştu. 3 farklı camide düzenlenen programda Filistinli Müslümanlar için dua edildi.

Siyonist işgal rejimine, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'de de farklı etkinlik, basın açıklamaları ve düzenlenen mitinglerle tepki gösteriliyor. Bu kapsamda işgal rejiminin ablukaya aldığı Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ve katliama tepki, direnişe destek için HÜDA PAR ilçe teşkilatları tarafından "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

Edremit Hacı Şükrü Menzilcioğlu Cami, İpekyolu Şerefiye Cami ve Tuşba Hz. Ebuzer Camilerinde bir araya gelen partililer ile vatandaşlar sabah namazının ardından siyonist işgalci çetelerin vahşi saldırıları sonucu Gazze'de şehid olan Müslümanlar için dualar etti.

Programın ardından katılımcılara simit ve poğaça ikramı yapıldı.

HÜDA PAR Van İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Merkez ilçe teşkilatlarımız İpekyolu, Edremit, Tuşba sabah namazında bir araya gelip Filistin için duaya durdu. Başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere zulme uğrayan, eza gören, sırf Rabbim Allah'tır dediği için katledilen tüm mazlumlar için ellerimizi semaya kaldırıp Rabbimizden niyazda bulunduk” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler: ' Gazzeli şehidler edildi
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °
Perşembe 17.2 ° / 9.7 °