Van'da 3 Bant Bilardo İl Birinciliği

Van'da düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği turnuvasında madalyalar sahiplerini buldu.

Van Haberleri 27.02.2024 12:19:00 0
Van
Tarih: 27.02.2024 12:19 Güncelleme: 27.02.2024 13:08

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Van'da düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği turnuvası, final maçlarının tamamlanmasıyla son buldu. Turnuvada başarılı performans sergileyen sporcular, kıyasıya rekabetin ardından madalyalarını aldı.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, sporcuların yetenekleri ve ustalıkları göz doldurdu.

Turnuva sonucunda birinci olan Yunus Yılmaz altın madalyanın sahibi olurken, ikinci sırayı Ferhat Öztürkçü gümüş madalya ile taçlandırdı. Üçüncülüğü ise Mürsel Abi bronz madalyayla kutladı. Ödül töreni, Gençlik ve Spor İl Müdürü'nün yanı sıra Bilardo İl Temsilcisi ve diğer davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Tören sırasında dereceye giren sporculara madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

Bu etkinlik, bölgedeki gençlerin sporla iç içe olmalarını teşvik ederek, bilardonun popülerliğini artırmayı ve genç nesiller arasında bu spora olan ilgiyi pekiştirmeyi hedefliyor. Lokal spor organizasyonlarının bu tür başarılı etkinliklerle süslenmesi, gençler için hem motivasyon kaynağı oluyor hem de sportif yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor.

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler: ' Bilardo Birinciliği
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °