Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı'na Halil Kurt atandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine Halil Kurt atandı.

Van Haberleri 31.10.2023 16:36:00 0
Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı
Tarih: 31.10.2023 16:37

Merkez Hakem Kurulu tarafından sınav sonuçları açıklanan İl Hakem Kurullarının seçimleri Merkez Hakem Kurulu Talimatının ilgili maddelerine göre tamamlanarak belirlendi. Bu kapsamda Van İl Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Halil Kurt oldu.

Psikoteknik testler, yazılı ve yorum kural sınavları, hakemlik kariyerleri ve öğrenim durumları dikkate alınarak yapılan puan sıralamasında 50 puan ve üzerinde puan alanlar kendi illeri arasında sıralama yapılarak en yüksek puanı alandan itibaren sıralanarak İl Hakem Kurulu Başkanları belirlendi.

Bu kapsamda Merkez Hakem Kurulu tarafından Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevine TFF Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanlığı'na tecrübeli hakem Halil Kurt atandı.

"HER TÜRLÜ ÇABAYI SARF EDECEĞİZ"

Atama sonrası açıklamalarda bulunan Van İl Hakem Kurulu Başkanı Halil Kurt, "TFF tarafından yapılan sınavlar sonucunda Van İl Hakem Kurulu Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayım. Görev yapacağımız süre zarfında adaletten ve doğruluktan şaşmadan, dürüstlük ve şeffaflık ilkesi ile kurulumuz ilgili tüm birimlerle işbirliği içerisinde hareket ederek, görevimizi yapmak için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla arz ederim" ifadelerine yer verdi.


 


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °