Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde personel alımı kurasında aynı isim iki kez çıktı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yapılan ve canlı yayınlanan personel alımı kura çekiminde, ''Zafer Sunkur'' ismi iki kez üst üste çıktı. İsmi çeken görevlinin yaşadığı şaşkınlık dikkatlerden kaçmadı.

Van Haberleri 20.02.2024 12:37:00 0
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Tarih: 20.02.2024 12:37 Güncelleme: 20.02.2024 12:58

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde yapılan ve canlı yayınlanan personel alımı kura çekiminde, ''Zafer Sunkur'' ismi iki kez üst üste çıktı. İsmi çeken görevlinin yaşadığı şaşkınlık dikkatlerden kaçmadı. Görevlinin, ''Zafer Sunkur'u okudum mu ben?'' dediği duyuldu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ndeki personel alımı için kura çekimi yapıldı. Canlı yayınlanan kura çekiminde "Zafer Sunkur" ismi iki defa çıktı.KURA ÇEKİMİNDE İLGİNÇ ANLARVan Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde personel alımı için kura çekimi yapıldı. Canlı yayınlanan kura çekiminde ilginç anlar yaşandı.


Yüzüncü Yıl Üniversitesi\'nde personel alımı kurasında aynı isim iki kez çıktı

AYNI İSİM İKİ DEFA ÇIKTI

Kuradan ilk olarak "Zafer Sunkur" ismi çıktı. Daha sonra yeni bir kağıt açan görevli tekrar Zafer Sunkur ismini anons etti. İki defa aynı ismi çeken görevlinin yaşadığı şaşkınlık kameralara yansıdı. Görevlinin, "Zafer Sunkur'u okudum mu ben?" dediği duyuldu.

İŞTE O İLGİNÇ ANIN GÖRÜNTÜLERİ TIKLA İZLE

 

Kaynak: Sondakika


Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °