Van Valisi Balcı'dan Kadir Gecesi'nin Işığında Birlik Mesajı

Van Valisi Balcı'nın Kadir Gecesi Mesajı: "Rahmet Ve Mağfiret Umudu İle Dolu Gecenin Barış ve Kardeşliği Artırmasını Diliyorum"

Van Haberleri 5.04.2024 15:14:00 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 05.04.2024 15:14 Güncelleme: 05.04.2024 15:56

Vali Ozan Balcı'dan maneviyat vurgulu mesaj.

Vali Ozan Balcı, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bu özel gecenin ehemmiyetini vurgulayan Vali Balcı, mesajında Ramazan ayının manevi atmosferi ve Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bu anlamlı zamanın kıymetini dile getirdi.

BALCI: “KADİR GECESİ YENİDEN HAYAT BULSUN”

Vali Balcı, Kadir Gecesi'nin, insanlık için büyük bir rahmet kaynağı olduğunu ve toplumu kötülüklerden arındırma potansiyeline sahip bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Balcı, bu gecenin, toplumun birlik ve beraberliğine, saygı ve sevgi anlayışına katkı sunmasını umduğunu ifade etti.

VAN VE TÜM İSLAM ALEMİNE BARIŞ DİLEĞİ

Vali Ozan Balcı, bu müstesna geceyi idrak etmenin verdikleri mutlulukla, Van başta olmak üzere tüm ülkenin ve İslam aleminin birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde olmasını temenni ettiğini aktardı. Hemşehrilerinin Kadir Gecesi'ni kutlayan Balcı, tüm insanların Ramazan Bayramı'na sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir şekilde ulaşmalarını diledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °