Van Valisi Balcı, Yeşilay Van İl Başkanı Şahin ve Heyetini Kabul Etti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Yeşilay Haftası etkinlikleri için Yeşilay Van İl Başkanı Zafer Şahin ve heyet ile bir araya geldi.

Van Haberleri 8.03.2024 02:51:00 0
Van Valisi Balcı, Yeşilay Van İl Başkanı Şahin ve Heyetini Kabul Etti
Tarih: 08.03.2024 02:51 Güncelleme: 19.03.2024 12:19

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı, Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay Van İl Başkanı Zafer Şahin ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Vali Balcı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti temsilcileri arasında gerçekleşen görüşmede, Yeşilay Haftasının önemi ve bu özel hafta boyunca düzenlenecek olan etkinlikler ele alındı. Toplantıda, Yeşilay'ın toplum sağlığını koruma ve geliştirme misyonuna vurgu yapılarak, saha çalışmaları ve eğitim programları hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Vali Balcı, Yeşilay'ın bağımlılıkla mücadele konusunda üstlendiği role dikkat çekerek, kurumun gençler ve tüm toplum için hayati faaliyetler gerçekleştirdiğini ifade etti. Sağlıklı bir toplum yaratma hedefleri doğrultusunda bölgede bilinçlendirme çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurguladı.

Yeşilay ve Van Valiliği iş birliği ile düzenlenecek etkinlikler, hafta boyunca çeşitli programlarla topluma sunulacak. Bu etkinliklerin odak noktasında sağlıklı yaşamın teşviki ve bağımlılıkların önlenmesi yer alacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °