Van Valiliği'nden Geleneksel Bayramlaşma Daveti

Van'da bayram coşkusu. Valilikten Van halkını bayramlaşma pogramına davet etti.

Van Haberleri 9.04.2024 21:31:52 0
Van Valiliği
Tarih: 09.04.2024 21:31

Van halkı içi bayram buluşması.

Van Valiliği, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması dolayısıyla bir bayramlaşma töreni düzenleyeceğini duyurdu.

Valilik, 10 Nisan Çarşamba günü, saat 13.30'da Edremit Uygulama Otelinde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. Bu geleneksel buluşma, bayramın sevincini ve birlikteliği yaşatmak için önemli bir fırsat olarak görülmektedir.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN ADRESİ: BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Bayramlaşma töreni, vatandaşların bir araya gelerek bayramlaşması, sevgi ve saygılarını birbirleriyle paylaşmaları için mükemmel bir ortam sunuyor. Valilik, bayramlaşma töreniyle toplumsal dayanışmayı ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi, aynı zamanda sevdiklerle güzel bir gün geçirme imkânı sağlamayı hedefliyor.

Van Valiliği'nin yaptığı duyuruya göre, tören tüm vatandaşlara açık olup, bu davet ile Van halkının bayram sevincini bir arada yaşaması isteniyor. Valilik, bayramın huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerken, tüm halkın bayramını kutluyor.

VAN VALİLİĞİNDEN BAYRAM COŞKUSU İÇİN ÇAĞRI

Van Valiliği düzenlediği bayramlaşma töreniyle birlikte, insanları sevgi ve saygı çerçevesinde bir araya getirerek bayramın coşkusunu artırmak istiyor. Toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlayan bu etkinlikte Van Valiliği, Ramazan Bayramı'nın tüm vatandaşlar için mutlu ve kutlu geçmesini temenni ediyor ve katılım çağrısında bulunuyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °