Van Tuşba'da Gençleri Aydınlatan Konferanslar Sürüyor: 'Her Genç Bir Yıldız Olacak!'

Van'da "Genç Kalplere Dokunan" konferanslar sürüyor.

Van Haberleri 21.04.2024 20:58:00 0
Van Tuşba
Tarih: 21.04.2024 20:58 Güncelleme: 22.04.2024 13:28

Tuşba gençlerine manevi dokunuş.

Van'ın Tuşba ilçesinde İlçe Müftülüğünün gençleri manevi değerlerle buluşturmak amacıyla düzenlediği "Gönlüne Dokunmadığımız Genç Kalmasın" konferansları devam ediyor. Tuşba İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün organizasyonuyla gençlere yönelik düzenlenen etkinlikler, bölgedeki gençlerden büyük ilgi görüyor.

İDEAL GENÇLİK VURGUSU

Tema olarak "İdeal Gençlik Nasıl Olmalı"yı ele alan son konferans Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi'nde gerçekleşti. Açılışı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle yapılan programda, İlçe Müftüsü Sn. Dr. Emrah Demirtaş'ın gençlere ideal gençlik profilini çizen sunumları yer aldı.

KATILIMCI GENÇLER VE ETKİLEŞİMLİ ORTAM

Konferansın etkileşimli yapısı, gençlerin de sorularını dile getirmesine ve konunun daha da zenginleştirilmesine olanak tanıdı. Merak edilen soruların cevaplanması ve karşılıklı fikir alışverişi programın önemli bölümlerinden biriydi.

PROGRAMIN SAMİMİ KAPANIŞI

Etkinlik, toplanan dua ve iyi dileklerle son buldu. Ayrıca, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayınladığı "Geçerken" adlı derginin gençlere hediye edilmesiyle gençlerin bilgi birikimlerine katkıda bulunuldu ve onlara kişisel gelişimleri için değerli kaynaklar sunuldu. Bu tür programlar, gençlerin toplum içinde daha bilinçli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktadır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °