Van TSOdan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Van Ticaret ve Sanayi Odası yayımladığı bayram mesajında Birlik ve Beraberlik Mesajıyla Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Van Haberleri 9.04.2024 03:00:00 0
 Van TSOdan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Tarih: 09.04.2024 03:00 Güncelleme: 09.04.2024 11:18

Bayramların anlam ve önemi vurgulandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımlayarak bayramların maneviyatını ve toplumdaki rolünü vurguladı. Kurum, huzurun ve iyiliğin ön plana çıktığı bu önemli günlerde birlikteliğin ve kardeşliğin altını çizdi.

VAN TSO'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Yayınlanan mesajda Ramazan Bayramı'nın getirdiği mutluluğa dikkat çekilerek, bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın kötülüklere karşı birlikte hareket etmenin simgesi olduğu ifade edildi. Van TSO, hoşgörü ve birlikte olmanın toplum açısından taşıdığı değere dikkat çekti ve bu duygu ve düşüncelerle başta yerel halk olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik etti. Kurum, bayramın herkese bereket ve güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

Mesaj; Van TSO'nun duyarlılığını ve Ramazan Bayramı'nın dayanışma temelinde toplumu birleştirici rolünü yansıtarak tüm topluluklara yönelik birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: van tsodan ramazan bayramı kutlama mesajı
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °