Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer'den Ramazan Bayramı Kutlaması

Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, "Bayram Birlikte Güzel!" diyerek içten bayram temennisinde bulundu.

Van Haberleri 9.04.2024 03:00:00 0
Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer
Tarih: 09.04.2024 03:00 Güncelleme: 09.04.2024 12:23

Van Ticaret Borsası Başkanı'ndan bayram mesajı.

Van Ticaret Borsası (VANTB) Başkanı Nayif Süer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Bayram sevincini tüm yüreğiyle ifade eden Süer, bu özel günlerin bayram havasında geçirilmesi temennisinde bulundu.

BAŞKAN SÜER'İN BAYRAM DİLEKLERİ

Mesajında, "Bir mübarek Ramazan ayını daha hep birlikte yaşadık. Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan'ı idrak etmenin huzuru içerisindeyiz. Bereketi ve rahmetiyle kutsal olan mübarek Ramazan ayını tamamladık. Toplumsal dayanışma ile birlik ve beraberliğimizin sembollerinden biri olan bayram, hepimiz için mutluluk kaynağıdır," diyen Süer, samimi temennilerini dile getirdi.

BİRLİĞİN VE BERABERLİĞİN SEMTLERİ: RAMAZAN VE BAYRAM

Süer, bayramın toplum için önemine vurgu yaparak, "Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramınızı yürekten kutluyorum. Mübarek Ramazan bayramının size, ailenize ve tüm sevdiklerinize barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Acıların yaşanmadığı ve esenlik dolu bir bayram geçirmenizi yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Ramazan'ın manevi iklimi ile bayramın bir bayram gibi yaşanmasını diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Nice bayramlara diyorum. Hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramı kutlu olsun. Bayramınız mübarek olsun," ifadelerine yer verdi.

TOPLUMSAL BARIŞ VE SAĞLIK TEMENNİSİ

Bayramın getireceği barış ve sağlığa dair dileklerde bulunan VANTB Başkanı, bayram boyunca yaşanacak manevi atmosferin bütünleştirici ve iyileştirici etkisinin altını çizdi. Nayif Süer, herkesin huzur dolu bir bayram geçirmesi için dualarını eksik etmediğini belirtti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °