Van Tepkilerin Gölgesinde: Büyükşehir Belediyesi Amedspor Kararında Geri Vites

Van Büyükşehir Belediyesi'nden canlı yayın kararı çarkı.

Spor Haberleri 15.04.2024 00:11:00 0
Van Tepkilerin Gölgesinde: Büyükşehir Belediyesi Amedspor Kararında Geri Vites
Tarih: 15.04.2024 00:11 Güncelleme: 16.04.2024 10:30

Sosyal medya tepkileri sonrası Van Büyükşehir Belediyesi geri adım attı.

Van Büyükşehir Belediyesi, Amedspor maçını kent merkezinde canlı yayınlama kararı alarak, kamuoyuna duyurdu. Ancak bu karar, sosyal medyada yoğun tepkiler alınca belediye yönetimi geri adım atmak zorunda kaldı. Sosyal medyadan gelen eleştirilerin yoğunluğu karşısında Van Büyükşehir Belediyesi, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

VANSPOR TARAFTARLARINDAN TEPKİ

Van Büyükşehir Belediyesinin ve yerel yönetimlerin spor kulüplerini nasıl destekleyeceği konusunda kamuoyunda sürekli tartışmalar yaşanırken, bu kez Vanspor Başkanı Feyat Kıyak'ın tavırları nedeniyle belediyenin takıma destek konusunda tereddüt ettiği iddiaları ortaya atıldı. Belediyenin, Amedspor maçını canlı yayınlayacak olması ve Vanspor - Altınordu maçı için benzer bir destek açıklamasının gelmemesi, Vanspor taraftarları tarafından olumsuz karşılandı.

BELEDİYE YÖNETİMİNDEN YENİ AÇIKLAMA

Büyük tepkilerin ardından Van Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yeni açıklamada, Eşbaşkan Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal'ın Vanspor'un maçını stadın içerisinde takip edeceği ifade edildi. Bu açıklama ile belediyenin Vanspor'a destek olma kararlılığını ve yerel spor faaliyetlerine olan bağlılığını vurgulamış oldu.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 10.1 ° / 3.3 °
Perşembe 13.9 ° / 5.3 °
Cuma 15.4 ° / 7.5 °