Van Polisinden Öğrencilere Seminer

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Vanlı öğrencilere 'Siber Zorbalık ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele' semineri düzenlendi.

Eğitim Haberleri 10.01.2024 17:05:00 0
 Van Polisinden Öğrencilere Seminer
Tarih: 10.01.2024 17:05 Güncelleme: 11.01.2024 02:31

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Vanlı öğrencilere “Siber Zorbalık ve Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele” semineri düzenlendi.

VAN’DA SİBER ZORBALIK VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE PROJESİ

Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü kordinesindeki Siber Zorbalık Ve Teknoloji Bağımlılığı İle Mücadele Projesi ile öğrenciler bilinçlendirilmeye devam ediliyor. Van’ın İpekyolu ilçesinde bulunan Van Anadolu Lisesinde, Van İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirildi. Siber zorbalık, internet kullanımı, teknoloji bağımlılığı ve toplumsal asayiş konularının yer aldığı program anlatım, slayt gösterisi, kısa film gösterisi, karşılıklı sohbet ve soru-cevap şeklinde yapıldı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü birim personellerinin konuk olduğu programında öğrenciler arasında büyük ilgi gördü. 


Anahtar Kelimeler: Polisinden Öğrencilere Seminer
Cumartesi 15.5 ° / 9.6 °
Pazar 16.2 ° / 9.2 °
Pazartesi 15.6 ° / 7.4 °