Van OSB Başkanı Memet Aslan'dan Umut Dolu Bayram Mesajı

Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Van Haberleri 9.04.2024 15:47:00 0
Van OSB Başkanı Memet Aslan
Tarih: 09.04.2024 15:47 Güncelleme: 15.04.2024 13:12

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Mesajında bayramların birlik ve beraberlik ile paylaşma ve dayanışmayı öne çıkarmasına vurgu yapan Başkan Aslan, başta Filistin ve Gazze olmak üzere tüm İslam coğrafyasında yaşanan zulümlere de dikkat çekti.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSUYLA BAYRAM KUTLAMASI

Van Organize Sanayi Bölgesi (Van OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Ramazan Bayramı nedeniyle umut dolu bir mesaj yayımladı. Mesajında Aslan, bayramın birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın arttığı özel bir zaman olduğunu belirtti. Ayrıca tüm İslam coğrafyası ve özellikle Filistin ile Gazze'de yaşanan zorluklara ve zulümlere de dikkat çekti.

GAZZE VE FİLİSTİNE VURGU

Başkan Aslan'ın mesajı, Ramazan ayının ardından gelen bayram sevincinin içten bir şekilde ifade edildiği ve insanların bu mübarek günlerde daha da yakınlaştığına dair güçlü bir paylaşımdı. Ayrıca, Ramazan ve bayramın getirdiği manevi hazzın kutsal bir lütuf olduğuna vurgu yaptı. Aslan, mesajında aile değerlerine ve birlik beraberliğin önemine de değinerek, bu kutlu günlerin Gazze, Filistin ve tüm İslam dünyasında barış, huzur ve esenlik getirmesini diledi.

İSLAM DÜNYASINA BAYRAM MESAJI

Mesajında Aslan, Müslümanların birbirine daha fazla yakınlaştığı, dargınların barıştığı ve bayramın manevi atmosferinin tüm insanlara umut aşıladığını belirtti. Bu bağlamda, tüm İslam aleminin bayramını kutlayarak, kardeşliğin, huzurun ve barışın dünyaya hakim olması temennisinde bulundu. Başkan Aslan, Ramazan ayının sona ermesinin hüznünü dile getirirken, bayramın bereket, affetme, paylaşım ve dayanışma duygularını güçlendirme kabiliyetine de vurgu yaparak mesajını tamamladı.

Başkan Aslan mesajında şu ifadelere yer verdi,.

"Ramazan''ı uğurlarken “el-vedâ yâ şehr-i Ramazân” ilâhileri söylüyor, bu rahmet, bağışlanma ve kurtuluşa erme ayından ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Ama rahmeti bol Rabbimiz, âdetâ “Üzülmeyin, bayram edin; çünkü bunu hak ettiniz, çünkü Ramazan''da ve bayramda olup biteni bilseniz ağlamaz gülerdiniz, mahzun olmaz sevinirdiniz” dercesine bize bir bayram lütfediyor .hasretler kavuşuyor, dargınlar barışıyor, çocuklar cıvıldaşıyor… Bu neşe yerden manevî göklere, meleklerin dünyasına yansıyor, onlar da bizim bayramımıza iştirak ediyor.Bayramın manevi duygusunu kendi içimizde ve beraber yaşadığımız aile efradımızla yaşamaya ve yaşatmaya çalışacağız.Başı rahmet ortası mağfiret ve sonu ise cehennem azabından kurtuluş olan Ramazanın feyzinden,bereketinden,rahmetinden ve mağfiretinden istifade etmenin hazzıyla mutluluğuyla bayramımızı yaşayacağız.Bizleri mübarek üç aylara ulaştıran,ardından on bir ayın sultanı Ramazan’a kavuşturan,bize bahşettiği sağlık ve sıhhatla orucumuzu tutmamızı nasip eden ve bizleri vuslata erdiren Rabbimize sonsuz hamd ve şükürler ediyoruz.Affın,bağışlanmanın ,feyzin ve rahmetin sonsuz olduğu,ikramın sınırsız olduğu bu günlerin hatırına başta Gazze ve Filistin olmak üzere insanlığın kurtuluşuna,kanın,gözyaşının,zulmün ve tecritin son bulmasına,birlik,beraberlik ve kardeşliğin tesisine,huzur,mutluluk ve barışın hüküm süreceği bir dünya dileğiyle tüm islam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Paylaşmanın,dayanışmanın,feyzin ve bağışlanmanın  vuku bulduğu Mübarek Ramazan Bayramının başta Filistin ve Gazze olmak üzere tüm İslam coğrafyasına barış ve esenlik getirmesini Yüce Mevladan niyaz ederim."

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Başkanı Memet Aslan' Bayram Mesajı
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °