Van OSB Başkanı Aslan, 'Berat Kandili; Rahmet, mağfiret ve huzur vakti

Van OSB Başkanı Memet Aslan yayımladığı kutlama mesajında "Berat Kandili; Rahmet, mağfiret ve huzur vaktidir" dedi

Van Haberleri 24.02.2024 15:40:00 0
Van OSB Başkanı Aslan,
Tarih: 24.02.2024 15:40 Güncelleme: 26.02.2024 13:30

Van Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memet Aslan tüm müslümanların Beraat Kandilini kutladı. 

Aslan yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Berat Kandili, rahmet ve mağfiretin bolca yaşandığı müstesna zamanlardandır ve Ramazan Ayı'nın habercisidir. Bu kutlu gecenin, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına bereket, huzur ve esenlik getirmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Beraat Kandili rahmet ve mağfiretin bolca yaşandığı müstesna bir zaman dilimidir. Aynı zamanda #RamazanAyı'nın da habercisidir. Bu kutlu gece, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına #bereket, #huzur ve #esenlik getirmesi için dua ediyoruz. Berat Kandili'ni kutlayan tüm hemşehrilerimize ve İslam alemindeki tüm kardeşlerimize #tebrikler. Umarız bu gece herkes için hayırlara vesile olur.

BeratKandili, rahmet ve mağfiretin bolca yaşandığı özel bir zaman dilimidir. Aynı zamanda yaklaşan #RamazanAyı'nın habercisidir. Bu kutsal gece, ülkemize ve İslam coğrafyasına #bereket, #huzur ve #esenlik getirmesi için dualar ediyoruz. Tüm hemşehrilerimize ve İslam alemindeki kardeşlerimize Berat Kandilini #tebrik ediyoruz. Umarız bu gece hayırlara vesile olur.

BeratKandili, rahmet ve mağfiretin bolca yaşandığı özel bir zaman olarak kabul edilir. Aynı zamanda #RamazanAyı'nın gelişini müjdeleyen bir gece olarak önemlidir. Bu kutsal gece, ülkemiz ve tüm İslam dünyası için #bereket, #huzur ve #esenlik getirmesi dileğiyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Berat Kandilini #tebrik ediyoruz. Umarız bu gece dualarımızın kabul olduğu bir gece olur.

BeratKandili, rahmet ve mağfiretin bolca yaşandığı özel bir zaman dilimidir. Ayrıca #RamazanAyı'nın yaklaşmakta olduğunu müjdeleyen bir gecedir. Bu mübarek gecenin, ülkemiz ve tüm İslam coğrafyasına #bereket, #huzur ve #esenlik getirmesi temennisinde bulunuyoruz. Hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Berat Kandilini #tebrik ediyoruz ve hayırlara vesile olmasını diliyoruz."

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °