Van İl Sağlık Müdürü Tosun'dan Çaldıran Devlet Hastanesine Ziyaret

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Çaldıran Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Van Haberleri 28.02.2024 12:59:00 0
Van İl Sağlık Müdürü Tosun
Tarih: 28.02.2024 12:59 Güncelleme: 28.02.2024 15:03

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, Çaldıran ilçesinde bulunan devlet hastanesini incelemek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. 

İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Tosun liderliğindeki ekip, hastanenin poliklinik hizmetleri, acil servis, diyaliz ünitesi, yataklı tedavi servisleri, doğumhane ve diş tedavi birimlerini gözden geçirdi.

Ziyaret sırasında hastane personeli, hasta yakınları ve hastalarla görüşerek sağlık hizmetleri hakkında bilgi alındı ve hastalara geçmiş olsun dilekleri iletildi. 

Bu tür ziyaretler, hizmet kalitesini değerlendirmek ve iyileştirilmesi gereken alanları belirlemek amacıyla düzenleniyor. 

Hastane yönetimi, bu ziyaretin bir parçası olarak İl Sağlık Müdürlüğü ekibine eşlik etti ve hastane faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

Ziyaret, hastane hizmetlerinin geliştirilmesi ve vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi açısından önemli bir adımdır. 

İl Sağlık Müdürlüğü, bu tür ziyaretleri düzenli olarak gerçekleştirerek sağlık hizmetlerini sürekli iyileştirmeyi ve vatandaş memnuniyetini artırmayı hedeflemektedir. 

Kaynak: Vangölü TV


Pazartesi 15 ° / 5.7 °
Salı 11.8 ° / 4.2 °
Çarşamba 10.1 ° / 3.3 °