Van İl Sağlık Müdürü Tosun, Sağlık Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Van İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan Bayramı nedeniyle bir bayramlaşma töreni düzenledi.

Sağlık Haberleri 16.04.2024 12:44:00 0
Van İl Sağlık Müdürü Tosun,  Sağlık Çalışanlarıyla Bayramlaştı
Tarih: 16.04.2024 12:44 Güncelleme: 18.04.2024 11:06

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van İl Sağlık Müdürlüğü, Ramazan Bayramı nedeniyle bir bayramlaşma töreni düzenledi. Törende İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, kurum personeliyle bir araya geldi.

Müdür Tosun, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğine dikkat çekerek, tüm personelin bayramını kutladı. Pandemi döneminde gösterdikleri üstün çabaları için sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Kurum çalışanlarıyla sohbet eden Tosun, sağlık hizmetlerinin daha iyi bir seviyeye taşınması için yapılan çalışmalara da değindi ve sağlık hizmetlerinin toplumun her kesimine ulaştırılmasının önemini vurguladı.

Personeller, İl Sağlık Müdürü'nün liderliğinde yürütülen çalışmalar ve sağlık alanındaki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunarak, hem moral buldu hem de motivasyonlarını arttırdı. Bayramın bir sonraki iş gününe olumlu yansımasını beklediklerini ifade etti.

Tören, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Sağlık personeli, bayramın geri kalanını aileleri ve sevdikleriyle geçirme planları yaparak, törenden ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 19 ° / 11.3 °
Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °