Van-Hakkari Tabip Odası Seçimli Genel Kurula Hazırlanıyor!

Van-Hakkari Doktorlar Sandık Başına! Yeni Yönetim İçin Genel Kurul Zamanı

Bölge Haberleri 13.03.2024 12:26:00 0
Van-Hakkari Tabip Odası Seçimli Genel Kurula Hazırlanıyor!
Tarih: 13.03.2024 12:26 Güncelleme: 26.03.2024 15:32

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van ve Hakkari'deki hekimleri bünyesinde barındıran Van-Hakkari Tabip Odası, kısa süre sonra gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulu için hazırlıklarını sürdürüyor. İlgili tüm üyeler, bu önemli toplantıya katılım için davet edilmiş bulunuyorlar.

Resmi ilan portalı ilan.gov.tr aracılığıyla duyurusu yapılan bu önemli genel kurul toplantısına ilişkin bilgiler, paylaşılan ilanda şu şekilde sıralandı:
Tabip Odası'nın tüzüğü gereği yapılan çağrıda, seçimli olağan genel kurulun 06 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 14:00'de başlayacağı bilgisi verildi. Toplantının gerçekleşeceği yer ise tabip odasının kendi toplantı salonu olarak açıklandı. Yönetim Kurulu ve diğer organ seçimleri ise, ertesi gün 07 Nisan 2024 Pazar günü sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek ve çoğunluk esasına göre işleyecek.

Eğer ilk toplantıda yeterli katılım çoğunluğu sağlanamazsa, genel kurul 21 Nisan 2024 Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın tekrar toplanacak ve seçim işlemleri, bir hafta sonrası 22 Nisan 2024 Pazar günü tamamlanacak.

GENEL KURUL TOPLANTISININ GÜNDEMİ BELLİ OLDU

Toplantının ilk gününde, divan başkanlığı seçimi ve açılış konuşması gibi resmi prosedürler işlenecek. Ayrıca dönem içi çalışma ve denetleme kurulu raporlarının okunarak, oylanması gündemde yer alacak. Dilek ve temenni kısmının ardından, ilk günün oturumu kapanacak.

İkinci günde ise, yönetim kurulu ve diğer organların seçimleri yapılacak. Bu seçimlerle birlikte Van-Hakkari Tabip Odası'nın yeni dönemdeki yönetim yapısı belirlenmiş olacak ve toplantı sona erecek. Oda üyelerinin katılımının yüksek olması ve demokratik bir seçim sürecinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Oda yönetimi tarafından yapılan duyuru, tüm üyelere ulaşarak geniş katılımın sağlanması amaçlanıyor. Van ve Hakkari'deki hekimlerin bu önemli toplantıya aktif olarak katılım göstermeleri, meslek odası demokrasisi açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °