Van Gölüspor'un Zirve Mücadelesi: Mazıdağı Fosfatspor'a Karşı Güç Gösterisi!

Van Gölüspor Zirveyi Hedefliyor: Lider Mazıdağı Fosfatspor'a Karşı Kritik Mücadele

Spor Haberleri 14.04.2024 12:27:00 0
Van Gölüspor
Tarih: 14.04.2024 12:27 Güncelleme: 16.04.2024 10:28

Van Gölüspor galibiyet serisi peşinde.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0 mağlup ederek moral bulan Van Gölüspor, ligin güçlü takımlarından olan Mazıdağı Fosfatspor karşısına galibiyet hedefiyle çıkıyor. Takım, bu zorlu karşılaşma için özel bir hazırlık içinde bulunuyor.

PAZAR GÜNÜ HEYECAN DORUKTA OLACAK

Bölgesel Amatör Lig'de 23. haftanın mücadeleleri 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Şimdiye dek istedikleri performans düzeyine ulaşamayan Van Gölüspor, sahasında liderliği elinde bulunduran Mazıdağı Fosfatspor'u ağırlayacak.

TAKIMLARIN FORM DURUMLARI

Van Gölüspor, geçen hafta Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'a karşı aldığı galibiyetle moral bulurken, lider Mazıdağı Fosfatspor da Bitlis Özgüzelderespor'u 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu.

İKİ TAKIMIN LİG PERFORMANSLARI

Ligde bugüne kadar oynadıkları 20 maç sonucunda Van Gölüspor, 8 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek toplamda 27 puanla yedinci sıradaki yerini aldı. Rakip filelere 30 gol gönderen takım, kendi kalesinde 26 gol gördü.
Lider Mazıdağı Fosfatspor ise 20 maçta elde ettiği 18 galibiyet ve 1 beraberlikle toplamda 55 puan ile liderlik koltuğunu kimseye bırakmadı. Lider, rakip fileleri 59 kez havalandırırken kalesinde yalnızca 9 gol izin verdi.

MUHTEMEL ONBİRLER GÖZ DOLDURUYOR

Van Gölüspor'un sahaya Ayhan Kurt, Halil İbrahim Tekin, Alişan Erat, Recep Şipal, Mazlum Öndil, Murat Kurnaz, Ercan Çar, Muhammed Furkan Dağabakan, Zeynelabidin Yıldız, Enes Şener ve Cihat Kaval onbiriyle çıkması bekleniyor. Öte yandan lider Mazıdağı Fosfatspor'un ise Mahmut Nergiz, Kubilay Yıldırım, Aykut Topal, Celal Geyik, Yasin Oruçgüney, Yunus Ensari, Hakan Oğuzhan, Muhammet Öz, Abdulkadir Özdemir, Umut Can Gökdemir ve Ömürcan Karaca onbiriyle karşımıza çıkması öngörülüyor.

DİĞER HEYECAN VERİCİ KARŞILAŞMALAR

Bu hafta başka heyecan verici maçlar da var. 48 puanla ikinci sırada yer alan Bitlis Özgüzelderespor, Yeşil Vartospor'la karşılaşacak. Yenişehir Belediyespor ise Çınar Belediyespor'un ligden ihraç edilmesiyle 3-0 galip ilan edilecek. Ayrıca, Diyarbakırspor kendi evinde Batman Kayraspor ile, Şırnak Petrolspor ise Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u ağırlayacak. Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Bağlar Belediyespor'la mücadele edecek. Her bir karşılaşma, ligin sonraki haftalarının şekillenmesi açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 10.1 ° / 3.3 °
Perşembe 13.9 ° / 5.3 °
Cuma 15.4 ° / 7.5 °