Van Gölüspor, Güçlü Rakip Şırnak Petrolspor'a Karşı Zafer Peşinde!

Çıkış Arayışındaki Van Gölüspor, Şırnak Petrolspor'la Karşılaşmaya Hazırlanıyor

Van Haberleri 24.02.2024 15:40:24 0
Van Gölüspor, Güçlü Rakip Şırnak Petrolspor
Tarih: 24.02.2024 15:40

Van Gölüspor, Bölgesel Amatör Lig mücadelesinde ligin güçlü takımlarından biri olan Şırnak Petrolspor'u ağırlaya hazırlanıyor. Temsilcimiz, ligde daha iyi bir konum elde etmeyi hedefliyor ve bu doğrultuda yapılacak olan maç için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

MAÇ DETAYLARI

Bölgesel Amatör Lig'in 9. Grubunda yer alan Van Gölüspor, önemli bir mücadeleye çıkmak üzere. Yarın saat 13:00'te İpekyolu İlçe Stadı'nda gerçekleşecek mücadelede Van Gölüspor, Şırnak Petrolspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı Umut Nasrullah Özhelvacı başta olmak üzere, Kenan Gende, Yunus Bozkurt ve Sedat Gümüş'ten oluşan hakem dörtlüsü yönetecek.

BASKININ ARDINDAN GELEN AZİM

Ligdeki son iki mücadelesinden mağlubiyetle ayrılan Kırmızı Siyahlılar, Şırnak Petrolspor karşısında galibiyet elde ederek kötü gidişi tersine çevirme niyetinde. Ekip, bu maçla birlikte bir çıkış yakalayarak üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor.

YÖNETİMDEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Van Gölüspor Başkanı Hicran İsaoğlu, Şırnak Petrolspor ile yapılacak karşılaşmaya ilişkin iddialı açıklamalarda bulundu. Takımının ligde istedikleri yerde olmadığını söyleyen İsaoğlu, ikinci devrenin üçüncü maçında sahalarında güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını ve bu maçı kazanarak üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini ifade etti. Şu anda 19 puanla yedinci sırada olan Van Gölüspor'un, hak ettikleri bir konumda olmadığını belirten İsaoğlu, takımın performansını yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve Şırnak Petrolspor'u yenerek takımı hak ettiği yere taşıyacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °