Van Gölüspor, Deplasman Fırtınası: Galibiyet Özlemi Kayabağlar Ağlarıyla Son Buldu!

Van Gölüspor, galibiyet hasretine kayabağlar karşısında aldığı galibiyetle son verdi.

Spor Haberleri 8.04.2024 15:40:00 0
Van Gölüspor, Deplasman Fırtınası: Galibiyet Özlemi Kayabağlar Ağlarıyla Son Buldu!
Tarih: 08.04.2024 15:40 Güncelleme: 08.04.2024 16:24

Süren hasrete Van Gölüspor'dan nokta!

Ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yaparak galibiyet hasreti çeken Van Gölüspor, deplasmanda Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u 2-0 mağlup ederek uzun süren bekleyişine son verdi. Takım, bu sonuçla özlem duyduğu 3 puanı kucakladı.

BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE DURAK VAN GÖLÜSPOR

Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 22. Hafta maçları tamamlandı. Son haftaların formsuz takımı Van Gölüspor, rakip sahada Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'u yenik etti. Bu galibiyetle birlikte ligdeki konumunu da güçlendirmiş oldu.

LİGDEKİ POZİSYONLAR VE GELECEK MAÇ

Van Gölüspor, 20 maç sonunda elde ettiği 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 27 puanla 7. sırada yer alıyor. Takım şimdiye kadar rakip ağları 30 kez havalandırırken, kendi kalesinde 26 golü engelleyemedi. Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ise 20 maçta sadece 3 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 13 puanla 11. sırada bulunuyor ve rakip filelere sadece 17 gol bıraktı. Van Gölüspor, bir sonraki haftada sahasında lig lideri Mazıdağı Fosfatspor'u ağırlayacak.

HAFTANIN DİĞER KARŞILAŞMALARI

Lider Mazıdağı Fosfatspor, sahasında Bitlis Özgüzelderespor'u mağlup ederken, Diyarbakırspor 3-0 hükmen galip sayıldı. Dördüncülük mücadelesi veren Şırnak Petrolspor ile Batman Kayraspor arasındaki maç 0-0 sona erdi. Bağlar Belediyespor, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesi sonucu 3-0 galip ilan edildi. Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ise deplasmanda Yeşil Vartospor'u farklı yenmeyi başardı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MAÇLARI

23. hafta maçları 21 Nisan Pazar günü oynanacak. Bitlis Özgüzelderespor kendi sahasında Yeşil Vartospor'u ağırlayacak, Yenişehir Belediyespor ise Çınar Belediyespor'un ligden çıkarılmasıyla 3-0 hükmen galip sayılacak. Diyarbakırspor, Batman Kayraspor ile karşı karşıya gelecek. Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ise zorlu Şırnak Petrolspor deplasmanına çıkacak. Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor, Bağlar Belediyespor'u evinde misafir edecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °