Van Gölü'nün Şimşekleri, Kayabağlar'a Gol Yağmuru Olma Peşinde!

Çıkış arayışında olan Van Gölüspor'un deplasman hedefi galibiyet.

Spor Haberleri 6.04.2024 18:31:00 0
Van Gölü
Tarih: 06.04.2024 18:31 Güncelleme: 08.04.2024 10:38

Van Gölüspor deplasmanda puan mücadelesi verecek, 

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden Van Gölüspor, ligin 9. Grubunda yer alıyor. Güçlü bir rakibe karşı deplasman maçına çıkacak olan ekip, bu Pazar Kayabağlar Beldesi Gençlikspor'un misafiri olacak. 7 Nisan Pazar günü saat 14:00'de başlayacak karşılaşma, her iki Takım için de oldukça önemli. Van Gölüspor, ligdeki kötü gidişatına son vermek ve çıkış yakalamak amacında.

İKİ TAKIMIN DURUMU VE İSTATİSTİKLERİ

Van Gölüspor, ligde geçtiğimiz hafta sahasında Batman Kayraspor'la 2-2 berabere kalarak puan kaybetmişti. Öte yandan, Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ise Bitlis Özgüzelderespor'a 3-1'lik skorla mağlup olmuştu.

Van Gölüspor şu anda ligde 19 maç sonunda 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi ile toplamda 24 puanla yedinci sırada bulunuyor. Rakip ağları 28 kez sarsarken, kendi kalesinde 26 gol görmüş durumda. Rakip takım Kayabağlar ise 19 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 13 puan elde etmiş ve on birinci sırada yer alıyor. Kayabağlar ekibi bu süreçte 17 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde 45 gol izin vermiş.

TAHMİNİ İLK ONBİRLER

Van Gölüspor'un maçtaki muhtemel ilk onbiri; Ayhan Kurt, Halil İbrahim Tekin, Alişan Erat, Recep Şipal, Mazlum Öndil, Murat Kurnaz, Ercan Çar, Muhammed Furkan Dağabakan, Zeynelabidin Yıldız, Enes Şener ve Cihat Kaval'dan oluşuyor.

Karşı tarafta Kayabağlar Beldesi Gençlikspor ise; Hasan Özlük, Yusuf Yeşilyurt, Oktay Türker, Edip Ahmet Çapoğlu, Fatih Karataş, İsmail Polat, Seyithan Bilir, İlyas Bıçakcı, Samet Özçelik, Hakan Doğan ve Muhammed Akif Sevinç ilk onbiriyle sahada olması bekleniyor.

GRUPTA HAFTANIN DİĞER KARŞILAŞMALARI

### Grupta Haftanın Diğer KarşılaşmalarıAL 9. Grup'ta bu hafta diğer önemli maçlar da oynanacak. Grup lideri Mazıdağı Fosfatspor, sahasında ikinci sıradaki Bitlis Özgüzelderespor'u ağırlayacak. Üçüncü sırada bulunan Diyarbakırspor, Çınar Belediyespor'un ligden çıkarılması nedeniyle 3-0 hükmen galibiyet alacak. Dördüncü sıradaki Şırnak Petrolspor, dokuzuncu sıradaki Batman Kayraspor deplasmanına çıkacak. Beşinci sırada yer alan Bağlar Belediyespor ise, Diyarbakır Adaletspor'un ligden ihraç edilmesi sebebiyle yine 3-0 hükmen galibiyetle haftayı kapatacak. Altıncı sıradaki Meskan Ölmez Madencilik Hakkari Zapspor ise onuncu sırada yer alan Yeşil Vartospor deplasmanında mücadele verecek. Sekizinci sırada bulunan Yenişehir Belediyespor ise bu hafta maç yapmadan bay geçecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °