Van DSİ Yerleşkesi Millet Bahçesi Oluyor: Edremit'e Yemyeşil Bir Hediye!

Van'da DSİ yerleşkesi yapılacak yeni proje ile yeniden can bulacak!

Van Haberleri 23.02.2024 13:40:00 0
Van DSİ Yerleşkesi Millet Bahçesi Oluyor: Edremit
Tarih: 23.02.2024 13:40 Güncelleme: 23.02.2024 13:55

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Van İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan ve geniş bir alanı kapsayan DSİ (Devlet Su İşleri) yerleşkesinin ne şekilde kullanılacağına dair merak edilen soru nihayet cevap buldu. DSİ Bölge Müdürlüğünün yeni adresine taşınmasının ardından, vatandaşların ne olacağını merak ettiği yerleşkenin akıbetiyle ilgili resmi açıklama yapıldı.

 

UÇAKLA VAN'A GELENLERİN İLK İZLENİM NOKTASI OLACAK

Van'ın gündemini meşgul eden ve şehirde sıkça konuşulan "Van'daki DSİ yerleşkesinde ne olacak?" sorusuna yanıt verildi. Edremit Belediye Başkanı ve tekrar aday olan İsmail Say, düzenlenen bir proje lansman toplantısında eski DSİ yerleşkesiyle alakalı önemli bilgiler verdi. DSİ Bölge Müdürlüğünün taşınmasının ardından boşalan eski yerleşke, vatandaşların hizmetine sunulacak ve Van Ferit Melen Havalimanı'nın yanı başında yer almasından ötürü, şehre gelen misafirler için önemli bir ilk izlenim noktası olacak.

 

DSİ YERLEŞKESİ MİLLET BAHÇESİ OLARAK HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK

Belediye Başkanlığına yeniden aday olan İsmail Say, gerçekleşen proje lansmanında Van halkının merakla beklediği DSİ yerleşkesi ile ilgili yeni projenin müjdesini verdi. Ankara'da bakanlık ile yapılan görüşmelerinin ardından netleşen planlar doğrultusunda, Say, 17. Bölge DSİ yerleşkesinin Edremit için güzel bir millet bahçesine dönüştürüleceğini ifade etti ve bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'a teşekkürlerini iletti. 

Kaynak: Vangölü TV


Pazar 18.8 ° / 10.8 °
Pazartesi 19 ° / 11.3 °
Salı 18.8 ° / 10.8 °