Van Büyükşehir'de çalışan bin 200 memur için 'Sosyal Denge Tazminatı' sözleşmesi imzalandı

Van Büyükşehir Belediyesi ile MEMUR-SEN’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandı.

Van Haberleri 6.01.2024 05:13:00 0
Van Büyükşehir
Tarih: 06.01.2024 05:13 Güncelleme: 07.01.2024 01:33

Van Büyükşehir Belediyesi ile MEMUR-SEN’e bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında ‘Sosyal Denge Tazminatı’ sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ile Memur-Sen'e bağlı Bem-Bir Sen Van Şube Başkanı Harun Altun, Van Büyükşehir Belediyesi ve Van Su ve Kanalizasyon İdaresinde (VASKİ) çalışan bin 200 memurun Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı.

HEP BERABER VAN'A VE VANLILARA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Sözleşmenin memurlara hayırlı olmasını dileyen Vali Balcı,  “Yeni sözleşmenin Van'ın imarı, ihyası, inşaası, halkın huzuru, refahı, esenliği için canla başla çalışan memurlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hep beraber Van’a ve Vanlılara hizmet etmeye devam edeceğiz.“ dedi.

İMZA TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Valilikte düzenlenen imza törenine Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ali Özvan, Bem-Bir Sen Van Şube Başkanı Sn. Mehmet Ali Uca, Memursen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca, Bem-Bir-Sen Van Şube Başkanı Harun Altun ve ilgili daire başkanları katıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 15.6 ° / 7.4 °
Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °