Van Beşyol Meydanı İdris Ahi İle Doldu Taştı: Beklenenin Ötesinde Bir Kalabalık!

Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Ahi'ye Beşyol Meydanı'nda düzenlediği mitingde sürpriz ilgi.

Van Haberleri 24.03.2024 22:35:00 0
Van Beşyol Meydanı İdris Ahi İle Doldu Taştı: Beklenenin Ötesinde Bir Kalabalık!
Tarih: 24.03.2024 22:35 Güncelleme: 25.03.2024 11:20

İdris Ahi'nin Van Mitingi bBeklenenin üstünde ilgi topladı. Van Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Ahi, seçimlere kısa bir süre kala, miting düzenleyerek halkın desteğini aradı. Uzun süre öncesinden Bağımsız adaylığını ilan eden İdris Ahi, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Van halkının karşısına çıktı. Aynı zamanda sosyal medya fenomeni de olan İdris Ahi'nin düzenlediği miting, Van Kültür Sarayı civarındaki Musa Anter parkında gerçekleştirildi ve binlerce kişi tarafından ilgiyle takip edildi.

GEÇMİŞ MİTİNGLERİN AKSİNE BÜYÜK KALABALIK

Önceki dönemlerde milletvekili adayı olarak yaptığı mitinglerde beklenen kalabalığı toplayamayan İdris Ahi, bu defa beklentilerin üzerinde bir kalabalığa hitap etti. Binlerce Vanlı, Ahi'nin seçim öncesi düzenlediği mitinge coşkuyla katıldı. Bu ilgi, adayın popülaritesinin arttığının bir göstergesi olarak yorumlandı.

 

ADAYIN VAATLERİ VE KATIMCILARA TEŞEKKÜR

İdris Ahi mitingde yaptığı konuşmada, seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi. Basın özgürlüğüne vurgu yapan Ahi, 13 ilçeye 26 yeni fabrika inşa ederek iş imkanlarını artırmayı ve böylece gençlerin iş için bölgeyi terk etmelerini önlemeyi planladığını açıkladı. Ahi, mitinge katılan herkese gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkürlerini iletti.

MİTİNG SONRASI İZDİHAM

Mitingin bitiminde İdris Ahi ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bu durum alanda kısa süreli izdihamlara neden oldu. Bağımsız aday ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan İdris Ahi, miting alanından güçlükle ayrılabildi. Bu durum, adayın ne kadar sevildiğinin ve desteklendiğinin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °