Van Başkale'de Masa Tenisi Turnuvası

Van Başkale'de düzenlenen masa tenisi turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu.

Van Haberleri 15.03.2024 01:31:52 0
Van Başkale
Tarih: 15.03.2024 01:31

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Başkale'de düzenlenen masa tenisi turnuvası büyük bir heyecana sahne oldu. Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuvada, 18 takımın mücadele ettiği, toplamda 36 sporcu yer aldı. Katılımcılar arasındaki rekabet kıyasıya yaşandı.

Turnuvanın final maçlarında Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sayın Mustafa Çelik de hazır bulunarak maçları izledi ve başarılı sporcuları tebrik etti. Dereceye giren sporcular renkli bir törenle ödüllerini aldı.

Muamma Takımı'nın Taceddin Tekin ve Bedirhan Oğraş ikilisinden oluşan kadrosu birinci oldu. İkinci sırayı ise Fatih Takımı'ndan Neşet Cinkaya ve M. Emin Burak elde etti. Üçüncü olan takım ise Gençlik Spor takımından Hatip Kurt ve Hakkı Tekbaş oldu.

Organizasyona katılan sporcuların hepsi sporcu ruhu ve fair play anlayışıyla mücadele etti. Turnuvaya katılan sporcular, organizatörler ve ilçe halkı tarafından tebrik edildi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve turnuvayı izleyen tüm vatandaşlara teşekkürler sunuldu. Bu tür etkinlikler, yerel spor faaliyetlerinin canlılığını artırma ve toplum içindeki dayanışmayı pekiştirme açısından büyük önem taşıyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: van başkale'de masa tenisi turnuvası
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °