Trabzon'dan gelen şehit yakınları Van’ı gezdi

Trabzon'dan Van’da Kardeşlik Projesi kapsamında şehit anne, baba, eş, çocuk ve kardeşlerinden oluşan 40 kişilik kafile Van’ı ziyaret etti.

Van Haberleri 23.11.2023 00:28:00 0
Trabzon
Tarih: 23.11.2023 00:28 Güncelleme: 23.11.2023 13:29

Şehit yakınları Trabzon'dan Van’da Kardeşlik Projesi kapsamında 2 gün boyunca Akdamar Adası, Van Müzesi, Van Kalesi ve Van Kedi Villasının yanı sıra, kentteki tarihi ve turistik alanları gezdi.

Trabzon'dan gelen 40 kişilik heyet Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Temsilcisi Hakan Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Daha sonra kenti gezen kafile, Van’ı yakından görme imkanı buldu.

Trabzon'dan Van’da Kardeşlik Projesi kapsamında açıklamalarda bulunan Van Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Van Temsilcisi Hakan Kahraman, “Geldiği ilk günden beri şehit ve gazi ailelerini kendi ailesi gibi gören ve onlara her konuda yardımcı olan başta Valimiz Sayın Ozan Balcı’ya çok teşekkür ederiz. Van Şehit Aileleri Derneği Başkanlığı Ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı adına yanımızda olan ve desteklerini bizden esirgemeyen, programda emeği geçen Van Vali Yardımcısı Yavuz Arslan’a, Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız’a, İpekyolu Kaymakamı Abdülkadir Umut Kasman’a, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen’, İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın’a, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say’a, Van İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Şahin’e, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan’a, İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yaşin’e teşekkür ederim. Trabzon'dan Van’da Kardeşlik Projesi kapsamında ilimize elen şehit yakınları en iyi şekilde ağırladık. Şehit yakınları bu kapsamda 2 gün boyunca Akdamar Adası, Van Müzesi, Van Kalesi ve Van Kedi Villasının yanı sıra, kentteki tarihi ve turistik alanları gezme imkanı buldu. Van’dan mutlu bir şekilde ayrıldılar” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Trabzon' gelen şehit yakınları gezdi
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °