Tabelanın Zirvesi Sallantıda: Esenler Erokspor Evinde Puan Kaybetti

Çarpıcı Bir Puan Kaybı: Lider Esenler Erokspor anavatanında puan kaybeti

Spor Haberleri 4.04.2024 15:27:00 0
Tabelanın Zirvesi Sallantıda: Esenler Erokspor Evinde Puan Kaybetti
Tarih: 04.04.2024 15:27 Güncelleme: 04.04.2024 15:36

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 33. hafta heyecanı tamamlandı. Puan cetvelinin en tepesinde yer alan Esenler Erokspor, kendi evinde Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile 1-1 berabere kaldı ve kritik puanlar kaybetti.

VANSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Van'da yaşanan olaylar sebebiyle ertelenen Vanspor ile Ankaraspor arasındaki karşılaşma, 17 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Henüz bir maç eksiği bulunan Vanspor'un 63 puanı var ve üçüncü sırada yer alıyor. Ankaraspor ise 53 puanla altıncı pozisyonunu savunuyor.

BUCASPOR KRİTİK DEPLASMANI KAZANDI

Lider Esenler Erokspor'un puan kaybettiği haftada, 66 puanla ikinci sıradaki Bucaspor, deplasmanda Kırklarelispor'u 1-0 yenerek liderin ensesindeki yerini korudu. Bu sonuçlar ligdeki rekabetin daha da kızışmasına neden oldu.

DÖRDÜNCÜ VE BEŞİNCİ SIRADAKİLERİN MÜCADELESİ

Ligde dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzonspor, Ankara Demirspor'u minimal skorla geçti. 55 puanla beşinci sırada yer alan Yeni Mersin İdmanyurduspor ise Karacabey Belediyespor ile yenişemedi.

ORTA SIRALARDA KAYIPLAR VE KAZANIMLAR

Orta sıralama mücadelesinde 10. Diyarbekirspor, kendi evinde Nazilli Belediyespor'a mağlup oldu. 12. sıradaki Altınorduspor ise deplasmanda Afyonspor karşısında 3 puanı hanesine ekledi. Kırşehirspor ile Adıyamanspor arasındaki mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

LİGDE TUTUNMA MÜCADELESİ

Alt sıralardaki Kırşehirspor, zorlu bir maçın ardından son sırada konumlanan Adıyamanspor ile puanları paylaştı. Zonguldak Kömürspor önemli bir galibiyet alarak ligde kalma umutlarını artırdı. Haftanın bay takımı ise Serik Belediyespor oldu.

HEYECAN DORUKTA: 34. HAFTA MAÇLARI YAKLAŞIYOR

34. hafta fikstürüne göz attığımızda, lider Esenler Erokspor'un deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacağını görmekteyiz. Vanspor ise evinde Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak. Diğer karşılaşmalarda Bucaspor, Zonguldak Kömürspor'u konuk etmeye hazırlanırken, Kırklarelispor deplasmanda Adıyamanspor ile kozlarını paylaşacak. Bursaspor ve Zonguldak Kömürspor, sırasıyla 1461 Trabzonspor ve Bucaspor deplasmanında ter dökecek. Altınorduspor kendi evinde Diyarbekirspor'u ağırlarken, Afyonspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni Mersin İdmanyurduspor, Ankaraspor deplasmanına çıkacak ve Serik Belediyespor, sahasında Kırşehirspor'u ağırlayacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °