Son Hafta Şampiyonluk İçin Nefesler Tutuldu: Vanspor ve Erokspor Kıyasıya Yarışta!

Vanspor'un şampiyonluk yolunda, taraftarda ise heyecan dorukta!

Spor Haberleri 29.04.2024 12:28:00 0
Son Hafta Şampiyonluk İçin Nefesler Tutuldu: Vanspor ve Erokspor Kıyasıya Yarışta!
Tarih: 29.04.2024 12:28 Güncelleme: 30.04.2024 14:10

Vanspor'un şampiyonluk mücadelesi son haftaya kadar devam ediyor.

Vanspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk için nefes kesen bir yarış içerisinde. Evinde ağırladığı Ankara Demirspor'u 6-1 gibi tarihi bir farkla mağlup ederek gücünü gösteren Vanspor, buna karşın en yakın rakibi Erokspor'un da puan kaybetmemesi nedeniyle şampiyonluk umudunu son haftaya taşıdı. Bu sonuçla birlikte Vanspor taraftarları, heyecanlı bir bekleyişe girdi.

SEYİRCİSİZ MAÇTA GOL YAĞMURU: VANSPOR'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Cezası nedeniyle seyircilerinden mahrum kalsa da Vanspor, Ankara Demirspor karşısında sergilediği üstün performans ile adeta sahada bir gol şölenine imza attı. Takımın yıldızı Hasan Bilal'in maçın erken dakikalarında kaydettiği kritik goller, Vanspor'a maç boyu üstünlüğünü korumasında büyük rol oynadı. Performansı ile göz dolduran Hasan Bilal ile birlikte Harun Kavaklıdere, Muhammed Ali Doğan, Sinan Kurumuş ve Berke Demircan da skora katkı sunarak taraftarlarını mutlu etti.

VANSPOR SON HAFTADA SAMPİYONLUĞUNU İLAN ETMEK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Vanspor ve Erokspor arasındaki liderlik mücadelesi, ligin son haftasında da devam edecek. Futbolseverler, bu çekişmeli yarışta hangi takımın zirvede yer alacağını merakla bekliyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Vanspor, son haftada şampiyonluğunu ilan etmek için sahaya çıkacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °