Serik Futbolcuları Boykot Kararı Aldı: 'Erokspor Maçına Ayak Basmayacağız!'

"Vanspor'un şampiyonluk yolunda kaderi belirsiz: Serik Belediyespor oyuncuları Erokspor maçına çıkmama kararı aldı.

Spor Haberleri 3.05.2024 01:49:00 0
Serik Futbolcuları Boykot Kararı Aldı:
Tarih: 03.05.2024 01:49 Güncelleme: 03.05.2024 11:30

TFF 2. LİG'DE NEFESLER TUTULDU

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesinin kızıştığı anlarda, şok bir gelişme yaşanıyor. Grup lideri Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor'dan gelen haber, Vanspor'un kaderini etkileyebilecek nitelikte. Serik Belediyespor oyuncuları, ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle Erokspor ile yapılacak karşılaşmaya çıkmayacaklarını açıkladılar.

SAHAYA ÇIKMAYACAKLAR

Vanspor'un şampiyonluk umutları, Serik Belediyespor oyuncularının alacakları konusundaki problemleri sebebiyle tıkanma noktasına geldi. Takım oyuncuları, kendilerine verilen maddi sözlerin tutulmadığını ve bu sebeple hafta sonu oynanacak maça katılmayacaklarını duyurdular. Takım oyuncularının bu duruşu, şampiyonluk mücadelesine ciddi bir etki yapacak gibi görünüyor.

ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNDE HÜKMEN KARAR

Futbolcuların sahaya çıkmama kararının resmiyet kazanması durumunda Esenler Erokspor, sahadan hükmen galibiyet ile ayrılacak. Bu durum Erokspor'a şampiyonluğu getirecek, Vanspor ise bu gelişmeyle birlikte play-off yoluyla ligde kalmak için mücadele edeceği bir gelecek ile karşı karşıya kalacak.

PRİMLERİ ÖDENMEDİ

Serik Belediyespor oyuncuları ise yaşadıkları maddi mağduriyete dikkat çekiyor. Ayşarlar bir süredir ödenmeyen primler ve maç başı ödemelerinin gerçekleştirilmediğini, hatta bu konuda muhatap bile bulamadıklarını belirtiyorlar. Özellikle ligde kalmayı garantiledikten sonraki süreçte kendilerine destek olunmadığını ifade eden oyuncular, verilen sözler yerine getirilmezse maça çıkmayacaklarını net bir şekilde ortaya koydular.

VANSPOR YÖNETİMİ GELİŞMELERDEN ENDİŞELİ

Vanspor taraftarları ve yönetimi, bu gelişmeleri endişeyle takip ederken, şampiyonluk mücadelesinin sonucunu belirleyecek karşılaşma ile ilgili belirsizlik sürüyor. Önümüzdeki günler, Vanspor ve Serik Belediyespor için oldukça kritik anlara sahne olacak.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °