Saray Belediyesi'nin Yoğun Çalışmaları Göz Dolduruyor

Saray Belediyesi'nin eğlence alanları ve yenilenen çehre çalışmaları halkın yüzünü güldürüyor.

Van Haberleri 23.03.2024 23:54:00 0
Saray Belediyesi
Tarih: 23.03.2024 23:54 Güncelleme: 25.03.2024 11:09

Van'ın Saray İlçesindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Van'ın Saray ilçesinde Belediye, vatandaşlarına daha kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. İlçenin yaşam standartlarını artırma ve konforunu yükseltme adına bir dizi çalışma gerçekleştiriliyor.

ADRESLEME VE NUMARATAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Saray Belediyesinin gerçekleştirdiği önemli çalışmalar arasında, "Adres ve Numaralamaya İlişkin Yönetmelik" gereğince Cadde, Sokak ve bina numaralarına yönelik numarataj çalışması mevcut. Bu çalışma sayesinde ilçe sakinleri daha düzenli ve kolay bir adres sistemine sahip olacak.

SARAY DEVLET HASTANESİ'NİN OYUN ALANLARI YENİLENDİ

Yine Saray Belediyesi'nin katkılarıyla, ilçede bulunan Saray Devlet Hastanesine çocuklar için 2 adet yeni oyun alanı kazandırıldı. Bunların açılışı da büyük bir coşku ile gerçekleştirildi, böylece hastaneye gelen minik ziyaretçiler gönüllerince vakit geçirebilecek alanlara kavuştu.

KAYMAKAM GÜRDAL VATANDAŞLARLA SPOR SALONUNDA BULUŞTU

Ayrıca Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Eyüp Gürdal, yenilenen İlçe Spor Salonu'nda vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gürdal, Aile Destek ve Eğitim Merkezi (ADEM) bünyesinde hizmet veren bu spor salonunu ziyaret ederek, ilçe sakinlerinin spor ve aktivite imkanlarını yerinde inceledi.

Saray Belediyesi'nin sürdürmüş olduğu bu projeler, ilçenin sosyal ve altyapı alanında kendini geliştirmesi adına büyük önem taşımakta ve ilçe halkının yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °
Perşembe 16.5 ° / 9.2 °