Şair Erzincanlı Vanlılar İle Buluşuyor: 'En Sevgiliye Şiir' Rüzgarı Muradiye'de Esecek!

Şair Dursun Ali Erzincanlı Ramazan Arifesinde Van'da Sevenleriyle Buluşacak. "En Sevgiliye Şiir" Rüzgarı Muradiye'de Esecek!

Van Haberleri 6.03.2024 00:53:00 0
Şair Erzincanlı Vanlılar İle Buluşuyor:
Tarih: 06.03.2024 00:53 Güncelleme: 18.03.2024 14:58

Ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı, 7 Mart Perşembe günü Van ilinin Muradiye ilçesinde gerçekleştirilecek olan "En Sevgiliye Şiir Dinletisi" etkinliğinde Vanlı hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bu özel gece öncesinde edebiyatseverlerin beklentisi büyük.

VAN'DA ŞİİR ZİYAFETİ

Muradiye Belediyesi'nin organize ettiği bu özel etkinlikte, Erzincanlı'nın şiirlerinin yanı sıra Serdar Tuncer'in de katılımıyla zenginleşecek bir akşam bekleniyor. Vanlılar, 7 Mart Perşembe günü saat 18.30'da, Elit Düğün Salonu'nda bu edebi buluşmaya davetli.

KİMDİR BU USTA ŞAİR?

Dursun Ali Erzincanlı, 5 Mayıs 1969 tarihinde Erzurum'da dünyaya gelmiş ve çocukluğunu memleketinin soğuk ikliminde geçirmiştir. 53 yaşındaki şair, lise eğitimini Erzurum İmam Hatip Lisesi'nde tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arşivcilik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Eğitim hayatının ardından Mesut Uçakan gibi isimlerle sinema sektöründe çalışan ve radyo programları ile adını duyuran Erzincanlı, Moral Fm ve Radyo 15'te on yıl süren programlarla kesintisiz bir edebi yolculuk sürdürmüştür. TRT 1'de "Sahur Bereketi" programı ile televizyonculuğa adım atan şair, aynı zamanda "İskilipli Atıf Hoca," "Ölümsüz Karanfiller," "Veysel Karani," "Hazreti Rabia," "Diriliş Ertuğrul," ve "Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı" gibi dizilerde oyunculuk yapmıştır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 16.5 ° / 9.2 °
Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °