Ramazan'da İpekyolu'ndan Ailelere Umut: Gıda Kolisi Yardımıyla Yürekler Isındı

İpekyolu Belediyesi'nden Ramazan Dayanışması. İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı kolisi yardımı yapıldı.

Van Haberleri 16.03.2024 18:22:45 0
Ramazan
Tarih: 16.03.2024 18:22

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İpekyolu Belediyesi Ramazan dayanışması için harekete geçti. 
İpekyolu Belediyesi, mübarek Ramazan ayı vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelere el uzatmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen gıda yardım programı, yardıma muhtaç ailelere yönelik düzenleniyor.

BELEDİYEDEN GIDA KOLİSİ DESTEĞİ

Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman öncülüğünde, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri Dereüstü Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek, onlara gıda kolisi dağıttı. İpekyolu Belediyesi'nin bu hamlesi, toplumun dezavantajlı kesimlerine sağlanan destekler doğrultusunda gerçekleştirildi.

KAMPANYANIN AMACI VE GENİŞLEMESİ

İpekyolu Belediyesinin başlattığı yardım kampanyası, ilçe genelinde yoksulluk içinde yaşayan ailelerin temel gıda malzemelerine erişimini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Yerel marketler ile iş birliği yaparak hazırlanan gıda kolilerinin dağıtımı, belediye tarafından titizlikle yürütülüyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Kahraman, yardım çalışmalarının sürekli olacağının ve genişleyerek daha fazla aileye ulaşacağının altını çizdi.

TOPLUMSAL ETKİSİ VE DAYANIŞMA

Bu yardım kampanyaları, toplumsal dayanışmanın ve yardımlaşmanın güçlenmesine vesile oluyor ve hayırseverlik hareketlerine katkıda bulunuyor. İpekyolu Belediyesi'nin sürdürdüğü sosyal sorumluluk projeleri, toplumdaki farkındalığı artırma amacı güdüyor ve daha adil bir toplum inşası için çaba gösteriyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 16.2 ° / 9.2 °
Pazartesi 15.6 ° / 7.4 °
Salı 12 ° / 3.7 °