Özalp Kaymakamı Bulut'tan Güvenlik Güçlerine Bayram Ziyareti

Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut güvenlik güçlerine yaptığı bayram ziyareti moral verdi.

Van Haberleri 13.04.2024 01:01:00 0
Özalp Kaymakamı Bulut
Tarih: 13.04.2024 01:01 Güncelleme: 15.04.2024 16:17

Van'ın Özalp İlçesi'nde bayram sevinci.

Van'ın Özalp Kaymakamı Rahmi Bulut, yerel güvenlik güçleri arasındaki dayanışmanın ve karşılıklı saygının bir göstergesi olarak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bölgedeki jandarma ve polis personelini ziyaret etti. Bu ziyaretlerle, bayramın manevi atmosferi içinde, görev başındaki güvenlik güçleriyle bir araya gelerek, onların bayramını kutladı ve toplumun huzuru için özveri ile çalışan personelin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçladı.

KAYMAKAM BULUT'TAN JANDARMA KOMUTANLIĞINA BAYRAM TEBRİĞİ

Kaymakam Rahmi Bulut'un ilk durağı Özalp İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. Bulut, Jandarma Komutanı J.Bnb. Duran Vuranok ve komutanlık personeli ile bir araya geldi. Bayram tebriklerini sunan Kaymakam Bulut, güvenlik güçlerinin fedakar çalışmalarını takdir ettiğini ifade etti. Ayrıca, bayramlaşma esnasında Özalp Şehit Serdar Özkılınç Polis Merkezi'ni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

POLİS TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞMA

Ziyaretlerine devam eden Kaymakam Rahmi Bulut, Özalp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de geçti. Kaymakam Bulut, vekaleten görev yapan İlçe Emniyet Amiri Komiser Efe Kazım Yılmaz ve emniyet mensuplarıyla bayramlaştı. Güvenlik güçlerinin bayramını kutlayarak, emniyet personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Bu ziyaretlerin her biri, toplumsal huzurun korunmasında emeği geçen güvenlik güçleriyle yönetim arasındaki uyumu ve ortak çalışma ruhunu pekiştiren önemli adımlar olarak görüldü.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °