Muş’ta ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ için imza kampanyası düzenlendi

Muş’ta ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ için imza kampanyası düzenlendi

Van Haberleri 8.11.2023 15:50:32 0
Muş’ta ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ için imza kampanyası düzenlendi
Tarih: 08.11.2023 15:50

Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği tarafından ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ kurulması için imza kampanyası başlatıldı.
Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği, uyuşturucu madde bağımlılığının tedavisi ve uyuşturucuyla mücadele için ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ kurulması için öğretmenevi önünde açtığı stantta imza topladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği imza kampanyası 2 boyunca devam etti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Alparslan Bingöl, ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ için stant kurup imza kampanyası başlattıklarını söyledi. Bingöl, ailelerin de merkezin bir an önce kurulmasını istediğini ifade ederek, “Bizler Muş gençliği uyuşturucu yüzünden ölmesin, yuvalar dağılmasın, çocuklar öksüz kalmasın, arkada gözü yaşlı anneler kalmasın diye emek veriyoruz. Muş Gençliği Uyuşturucu ile Mücadele Derneği olarak ‘Bağımsız Yaşam Merkezi’ni Muş gençliği için bir kurtuluş reçetesi olarak görüyoruz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Muş’un gencine sahip çıkalım, bizler sahip çıkmazsak sokaklar sahip çıkacak, anneler ağlayacak. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.


Salı 25.3 ° / 16.2 °
Çarşamba 23.6 ° / 15.1 °
Perşembe 24.7 ° / 15.7 °