Muradiye'nin Gençlik Ateşi: Kaymakam Aydoğan'dan Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezine Moral Ziyareti

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, Muradiye'nin gençlik merkezinde!

Van Haberleri 9.05.2024 01:40:00 0
Muradiye
Tarih: 09.05.2024 01:40 Güncelleme: 09.05.2024 11:18

MURADİYE'DE GENÇLERE YATIRIM: KAYMAKAM AYDOĞAN'DAN SPOR KOMPLEKSİ ZİYARETİ

Van'ın Muradiye ilçesi Kaymakamı Melih Aydoğan, ilçenin önemli spor ve gençlik merkezlerinden Yüzüncü Yıl Spor Kompleksi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Yetkililerden kompleksin faaliyetleri hakkında bilgiler alan Kaymakam, Gençlik Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerle de bir araya geldi. Spor kompleksindeki kurslar hakkında ayrıntılı bilgi aldığı görüşmede, kursiyerlere başarılar dileyen Aydoğan, gençlerin gelişimine verdiği önemi vurguladı.

GENÇLERLE BULUŞMA VE MOTİVASYON ARTIŞI

Gençlik Merkezi'nin faaliyetleri konusunda yetkililerden detaylı bilgi alan Kaymakam Aydoğan, gençlerle yaptığı buluşmada onların eğitim ve faaliyetlerle ilgili memnuniyetlerini yerinde gözlemledi. Kursiyerlerle sohbet ederek onların deneyim ve düşüncelerini dinleyen Kaymakam Aydoğan, spor ve kültürel etkinliklerin gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine olan katkısını önemsediğini ifade etti. Kaymakam, gençlerin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerinin önemine dikkat çekti.

KAYMAKAM AYDOĞAN'DAN SÜRDÜRÜLEBİLİR DESTEK MESAJI

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan, ziyaretin sonunda yapmış olduğu açıklamada, spor kompleksi ve gençlik merkezlerindeki etkinliklerin devamının geleceği için olumlu bir adım olduğunu belirtti. Aydoğan, gençlerin mutlu ve sağlıklı bir gelecek kurmalarını desteklemeye devam edeceklerinin altını çizdi. Bu tür sosyal ve kültürel mekanların, gençlerin gelişimi için desteklenmeye devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °