Muhtar Melek Kına, Kavurma Mahallesine Getireceği Hizmetleri Anlattı

Kavurma Mahallesi'nde ikinci dönem için aday olan Melek Kına, birinci dönemde programa aldırdığı dere ıslahı ve sağlık ocağı gibi projelerin ikinci dönemde yapımını gerçekleştireceğini söyleyerek hedef büyüttü.

Van Haberleri 9.03.2024 18:14:35 0
Muhtar Melek Kına, Kavurma Mahallesine Getireceği Hizmetleri Anlattı
Tarih: 09.03.2024 18:14

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın Edremit ilçesindeki Kavurma Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda muhtar adayı olan Melek Kına, görevi boyunca mahalleye kazandırılan hizmetleri ve önümüzdeki dönem için planlanan projeleri mahalle sakinlerine anlattı.

2019 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde mahallelinin yoğun desteği ile muhtarlık makamına getirilen Kına, seçmenlere minnet ve şükranlarını sundu.

BAŞARININ ÖNÜNDEKİ ZORLU ENGEL: PANDEMİ VE EKONOMİK DARALMA

Muhtar Kına, 2019'dan sonra tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan koronavirüs salgını, ülkenin ekonomik daralması, tasarruf tedbirleri ve Kahramanmaraş depremi gibi ciddi zorluklar nedeniyle bazı projelerin yarım kaldığını ifade etti. Ancak, Kına'nın azmi ve yoğun çabaları sayesinde mahalleye önemli hizmetlerin kazandırıldığını ve heyecan verici projelerin onaylandığını belirtti.

Yeni dönemde gerçekleşmesi planlanan en önemli projeler arasında dere ıslahı, sağlık ocağı, Anadolu Lisesi ve 22 dönümlük bir alanın yeşil bir parka dönüştürülmesi yer alıyor. Melek Kına, ilk dönemde elde ettiği tecrübeler ve oluşturduğu bağlantılar sayesinde yeni dönemde daha çok projelerin ve hizmetlerin mahalleye kazandırılacağının altını çiziyor.

MUHTAR ADAYI KINA'DAN BROŞÜR VE SOSYAL MEDYA DAVETİ

Kına, gerçekleştirilen hizmetler ve önümüzdeki dönemde planlanan projeler hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanan tanıtım broşürlerinin evlere bırakıldığını ve bırakılacağını söyledi. Mahalle sakinlerinden, "kavurmamahallesimuhtarligi" adlı Instagram hesabı ve WhatsApp durumları üzerinden yapılan paylaşımları takip etmelerini ve destek vermelerini rica etti.

Mahalle sakinlerinden değerli görüşlerini paylaşmalarını ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek olan yeni hizmetler ve onaylanmış projeler için desteklerini beklediğini belirtti. Kına, muhtemel eksiklikler ve hatalar için mahalle sakinlerinden özür diledi ve herkese sağlıklı ve güzel bir gelecek dileğinde bulundu.

PROGRAMINI HAZIRLADIĞI YATIRIMLARI GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN YENİDEN ADAY

Melek Kına, kendi ifadesiyle mahalleye hizmet etme şerefine erişmek için yeniden muhtar adayı olduğunu ve mahalle sakinlerinin desteklerini beklediğini ifade ederken, memnuniyet ve destek dolu bir geleceğe işaret ediyor.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °